V neděli už bude jezdit asi míň lidí, co? Zase to budou ty nejlepší...

Udělá s námi ještě někdo kolonu non BMW vozů???Fx píše:Já jedu na nedělimagiccc píše:Já teď ale nevím jestli se mám přijet podívat v sobotu nebo v neděli.
Niee, jedu s Alldou E30kou, heč ty šikmowokejmagiccc píše:Udělá s námi ještě někdo kolonu non BMW vozů???Fx píše:Já jedu na nedělimagiccc píše:Já teď ale nevím jestli se mám přijet podívat v sobotu nebo v neděli.
No...jestli nemam kratkou pamet, tak to cerno bily polepeny urcite nebyla E36....cece to cist nekdo u tebe v praci tak te vyhodejmagiccc píše:1. Taková ta bílo černá polepená E36
2. JFK![]()
3. Mates
Druhé místo všechny dosti překvapilo a i já myslím že to nebylo o tom, že by uměl driftovat líp než třeba Mates...
a co to teda bylo?pod kapotou to mělo M-POWERJirka325 píše:No...jestli nemam kratkou pamet, tak to cerno bily polepeny urcite nebyla E36....cece to cist nekdo u tebe v praci tak te vyhodejmagiccc píše:1. Taková ta bílo černá polepená E36
2. JFK![]()
3. Mates
Druhé místo všechny dosti překvapilo a i já myslím že to nebylo o tom, že by uměl driftovat líp než třeba Mates...
hm covece, skoc si na oční, jestli tohle nebyla e36-ka tak v tom připadě ja mam e90.Jirka325 píše:No...jestli nemam kratkou pamet, tak to cerno bily polepeny urcite nebyla E36....cece to cist nekdo u tebe v praci tak te vyhodejmagiccc píše:1. Taková ta bílo černá polepená E36
2. JFK![]()
3. Mates
nepřeháněj, to by obnášelo aspon kilo houbičekmagiccc píše:To záleží ale na dávce kterou předtím požiješ. Klidně by to mohla být i felicie...miška.bmw píše:rejže přece![]()
![]()
![]()
![]()
možná dokonce i skyline![]()
![]()
![]()
Krátkou paměť nemáš, to byla 406ka, ale lehce maskovaná, to je každýmu hned jasnýJirka325 píše:No...jestli nemam kratkou pamet, tak to cerno bily polepeny urcite nebyla E36....cece to cist nekdo u tebe v praci tak te vyhodej
ty jsi z Dacie udělal E90??? gratulace!Lukas-e21 píše:nepřeháněj, to by obnášelo aspon kilo houbičekmagiccc píše:To záleží ale na dávce kterou předtím požiješ. Klidně by to mohla být i felicie...miška.bmw píše:rejže přece![]()
![]()
![]()
![]()
možná dokonce i skyline![]()
![]()
![]()
(požitých najednou, ve fázi největší euforie
)