Drift challenge (20.05.06)
hm covece, skoc si na oční, jestli tohle nebyla e36-ka tak v tom připadě ja mam e90.Jirka325 píše:No...jestli nemam kratkou pamet, tak to cerno bily polepeny urcite nebyla E36....cece to cist nekdo u tebe v praci tak te vyhodejmagiccc píše:1. Taková ta bílo černá polepená E36
2. JFK![]()
3. Mates
Druhé místo všechny dosti překvapilo a i já myslím že to nebylo o tom, že by uměl driftovat líp než třeba Mates...
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
nepřeháněj, to by obnášelo aspon kilo houbičekmagiccc píše:To záleží ale na dávce kterou předtím požiješ. Klidně by to mohla být i felicie...miška.bmw píše:rejže přece![]()
![]()
![]()
![]()
možná dokonce i skyline![]()
![]()
![]()

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Krátkou paměť nemáš, to byla 406ka, ale lehce maskovaná, to je každýmu hned jasnýJirka325 píše:No...jestli nemam kratkou pamet, tak to cerno bily polepeny urcite nebyla E36....cece to cist nekdo u tebe v praci tak te vyhodej

A ty žiguly taky jezdily dobře

BTW Pawko, co hrozen, ještě se tě drží?

E39 535i sedan
ty jsi z Dacie udělal E90??? gratulace!Lukas-e21 píše:nepřeháněj, to by obnášelo aspon kilo houbičekmagiccc píše:To záleží ale na dávce kterou předtím požiješ. Klidně by to mohla být i felicie...miška.bmw píše:rejže přece![]()
![]()
![]()
![]()
možná dokonce i skyline![]()
![]()
![]()
(požitých najednou, ve fázi největší euforie
)

popravdě, když jsme s Fikuxem přijížděli na okruh tak z veeelky dalky jsem si říkal, co to tam projelo za zajimavou za rejži

Byl sem jen v sobotu, ale dobry, celkove vetsi ucast a vetsi konkurence, japonci se uz zlepsily, skoda, ze sem nemoh v nedeli
Jen mi prijde skoda, ze se nezucastni treba Mercedesy nebo stary Opely a Fordy to sou taky zadokoly, bylo by to este pestrejsi. Ale zda se, ze drifteru je cim dal tim vic, tak uvidime priste

Jen mi prijde skoda, ze se nezucastni treba Mercedesy nebo stary Opely a Fordy to sou taky zadokoly, bylo by to este pestrejsi. Ale zda se, ze drifteru je cim dal tim vic, tak uvidime priste
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

On tam byl i Fikux? Bud ste tam byli v nedeli nebo sme se mijelyNewmik píše:ty jsi z Dacie udělal E90??? gratulace!Lukas-e21 píše:nepřeháněj, to by obnášelo aspon kilo houbičekmagiccc píše: To záleží ale na dávce kterou předtím požiješ. Klidně by to mohla být i felicie...(požitých najednou, ve fázi největší euforie
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
popravdě, když jsme s Fikuxem přijížděli na okruh tak z veeelky dalky jsem si říkal, co to tam projelo za zajimavou za rejžiale ukazalo se ze je to E36 M3 3.2
majitel s ni zachazet fakt uměl..nejen, že vypadala na driftování dobře, ale i moc hezky klouzala...vitezstvi zaslouzene
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Chtela bych Lukasovi jeste jednou podekovat i tady, strasne moc mi pomohl, vubec nevim co bych si s tim pocla, kdyby tam nebyl...Tweety píše:Boobika se předvedl jako fajn automechanik, když to holkám nevyšlo
A dalsi velikej dik patri Alpovi a DCmu!! DIKY kluci! Vazim si toho!!!
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio
Ex - E36 318i cabrio
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jj, byl jsem tam a zhruba metr od Vás když Boobika tahal výztuhu nárazníku, s modrou kšiltovkou BMW, ale nějak jsem nechtěl zdržovat při práci. A pak jsem se chtěl stavit za Matyášem, jestli by mě nesvezl a taky jsem se k tomu nějak nepřekecal, nakonec místo mě byl svezen kamarádmiška.bmw píše:Tys tam byl??Tweety píše:Boobika se předvedl jako fajn automechanik, když to holkám nevyšlo