Maco pak hod rozsáhlý popis
ENERGY_BMW, KASNAR318I, TERRY, a spol.... ctete, pobavíte se
Maca je v Práglu...říkal, že ti sáláti malí by tam stejně nedorazili 
Jinak vsázím na andilka vše s kolama, co vlastním
a ne ty kurvo, že schválně prohraješ, aby ti v garáži zůstalo kabrio

EDIT: Ovšem, abych to uvedl na pravou míru, maca říkal, že kolem 20té hodiny, už bude ready...
Jinak vsázím na andilka vše s kolama, co vlastním
EDIT: Ovšem, abych to uvedl na pravou míru, maca říkal, že kolem 20té hodiny, už bude ready...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
já měl co dočinění s obouma se setkat a nemá to cenu ani popisovat
, takže zkráceně toho jeho 220cdi sport se mnou chtěl měnit za kábrio moje takže asi tak...
kdo s nima nemluvil neví
máco a být tebou tak tam ani nejedu,jsi dospělej člověk a oni ůplně někde jinde, celí to pozoruju od začátku a vůbec jsem sem nechtěl nejdřív vůbec psát,ale jak tady na to koukám tak se prostě jen řežu, oni mě fakt baví

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
takze maca zustava v praze pres noc
presunem to na zitra? klidne i driv,kolem 15 hod na stejnzm miste?at na vas vidim, vec er uz je tma
a prijedu bawem,teda pokud nenasnezi, pac tady v praze poletuje ta bila sracka, a nevim jak u nas na severu
jinak napis kasnare a spol sem, at vim jak s tim 
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
pasto prijed tam zitra na tu 15 aspon ty a pak si zajedu do morky pro to tazny co si ut pul roku vyzvedavampasťa e30 píše:já měl co dočinění s obouma se setkat a nemá to cenu ani popisovat, takže zkráceně toho jeho 220cdi sport se mnou chtěl měnit za kábrio moje takže asi tak...
![]()
![]()
kdo s nima nemluvil neví
![]()
máco a být tebou tak tam ani nejedu,jsi dospělej člověk a oni ůplně někde jinde, celí to pozoruju od začátku a vůbec jsem sem nechtěl nejdřív vůbec psát,ale jak tady na to koukám tak se prostě jen řežu, oni mě fakt baví
![]()
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
ty Laďo (TERRY), kdybys měl aspoň trochu pod čepicí, tak by sis zadal aspoň na internetu (třeba na ICQ) falešný věk, který se nám tu snažíš vtlouci do hlavy ...
když chceš lhát, tak u toho musíš přemýšlet a pokud to neumíš, tak raději mluv pravdu ...
když chceš lhát, tak u toho musíš přemýšlet a pokud to neumíš, tak raději mluv pravdu ...
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power
- Dušan M10B18
- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
Ee foukanej neni. Jen se udělalo nový označení a poupravil se aby splňoval euro 6.Max-Max píše:bez ohledu na to, zda to je jeho nebo neni, opravdu se dela 350CDI. Je to mimochodem 3.0 foukanej.marty87 píše:wůůů oni to otevřeli, to zas bude![]()
JInak jsem se dobře bavil při čtení.
A myslím, že TERRY musí být hrdým majitelem tohoto vozidla "Tak před barákem stojí: Mercedes-benz GLK 350 CDI"
Já měl za to, že se dělá jen 320CDI, ale pro TERRYHO udělali speciál 350CDI. Kuwa poklona, jseš fakt dobrej
Prodám jákykoli díl od firmy BOSCH na BMW E30 za nejlepší CENY!!!!
to andilek...podle toho co je pro tebe prumerny....ja jezdim fackem s 50 konama a o takovychto autech jen sním.... podle me to 200-220 musi vytahnout 
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
A to je jako nějaká raketa1flip1 píše:to andilek...podle toho co je pro tebe prumerny....ja jezdim fackem s 50 konama a o takovychto autech jen sním.... podle me to 200-220 musi vytahnout
Jinak o těchto motorech vím hovno a jsem línej teď něco zjišťovat, ale nevěřím tomu, že je to nefoukanej diesel, to je v dnešní době dost nesmysl (aspoň pro tohle auto)...
curich: +1, ale marno vysvětlovat někomu, kdo žije v jiném světě...
pasťo, potáhni si, povznes se a bude líp
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke