Maco pak hod rozsáhlý popis

pasto prijed tam zitra na tu 15 aspon ty a pak si zajedu do morky pro to tazny co si ut pul roku vyzvedavampasťa e30 píše:já měl co dočinění s obouma se setkat a nemá to cenu ani popisovat, takže zkráceně toho jeho 220cdi sport se mnou chtěl měnit za kábrio moje takže asi tak...
![]()
![]()
kdo s nima nemluvil neví
![]()
máco a být tebou tak tam ani nejedu,jsi dospělej člověk a oni ůplně někde jinde, celí to pozoruju od začátku a vůbec jsem sem nechtěl nejdřív vůbec psát,ale jak tady na to koukám tak se prostě jen řežu, oni mě fakt baví
![]()
Ee foukanej neni. Jen se udělalo nový označení a poupravil se aby splňoval euro 6.Max-Max píše:bez ohledu na to, zda to je jeho nebo neni, opravdu se dela 350CDI. Je to mimochodem 3.0 foukanej.marty87 píše:wůůů oni to otevřeli, to zas bude![]()
JInak jsem se dobře bavil při čtení.
A myslím, že TERRY musí být hrdým majitelem tohoto vozidla "Tak před barákem stojí: Mercedes-benz GLK 350 CDI"
Já měl za to, že se dělá jen 320CDI, ale pro TERRYHO udělali speciál 350CDI. Kuwa poklona, jseš fakt dobrej
A to je jako nějaká raketa1flip1 píše:to andilek...podle toho co je pro tebe prumerny....ja jezdim fackem s 50 konama a o takovychto autech jen sním.... podle me to 200-220 musi vytahnout