RedBaron píše:Podle toho, co říkáš, není třeba cpát papundekly a neumožňovat chladiči plné ochlazování vzduchem, ale vyzkoušet zase jiný termostat, a to s otvírací teplotou, která tam skutečně patří a při který bude budík sedět na 12tce jako prdel na hrnec.
Taky si rikam. Papundekl je naprosto zcestna zalezitost. Nebot podle toho, jak ja chapu princip fungovani chlazeni, tak i kdybych mel chladic na kost zmrzlej a byly na nem rampouchy, tak je to uplne jedno, by ta voda nemela cirkulovat, dokud se nedosahne spravne teploty, od toho ty termostaty preci jen mame, ze
Mel jsem jeste jednu teorii, ale ta padla po pokusu s prehozenim cele pristrojovky - slo o to, ze jsem si rekl, ze bych mohl mit posunutou rucicku a za jizdy by vlastne ukazovala spravnou teplotu, ale niz a zato pri stani (kdy ukazuje svisle) by v realu pak ukazovala vic (tedy mrtva visco) po prohozeni budiku, ktery v jinem aute fungoval jak ma, zadna zmena.
Co se tyka toho termostatu: vyzkousel jsem jich nekolik, i nove a nesetril jsem - Wahler, zadny shit typu Gates.
Vysledek o neco lepsi, ale ne porad idealni. Proto ma skepse.
Myslim, ze termostat tam mam spravny - dle meho vinu jasne na me plive ETK oteviraci teplotu 80 st. Celsia, stejne tak kdyz jsem poprve zkousel vymenit termostat, tak jsem z auta 80 st. vyndal.
Mel nekdo v 325 M20 snad jiny termostat nez 80 st ?
88 melo snad jen iS, ci mozna M40 ?
Vsechny termostaty, ktere jsem zkousel, tak prosly i testem v hrnci - vsechny reagovaly vcelku pruzne na zmeny teploty a pri 80 st. delali co maji...novy wahler reagoval rekl bych nejrychleji...takze vse se zda byt idealni, nicmene bohuzel v praxi tomu tak neni.
Ten samy pripad: DAN: v jeho starem aute mel vse OK. V novem ne. Zkusil prehodit termostat a cidlo ze stareho -> zadna zmena.
Jak to vysvetlit ? Ano v Danove pripade zbyva jeste budik, v mem pripade uz snad nic.