BMW klub v Mohelnici
Jakou bys chtel organizaci? Vsechno se muselo prizpusobit vzniklejm podminkam ( presun na neplanovany misto ) a program byl jasnej vod zacatku. V patek se radne vykalit a pokecat a v sobotu relax ( + paintball, moznost projet si Ecce Homo trat, atd.) .. tak to i bylo a je to tak spravne. Nevim vo jakym bordelu a neukazneny hromadny jizde mluvis. Kazdej mame holt hranice asi nekde jinde. Me tam nezchazelo vubec nic.Huska píše:Tak kluci co jste nejeli tak jste dobře udělali.
Jakoukoli organizaci by jste hledali marně, pořád se na něco čekalo. Bordel a neukázněné chování při spanilé jízdě ukazuje tyto srazy v očích veřejnosti ve špatném světle.
Nebýt několika lidí co udržovalo dobrou pohodu ( kolona z Brna a pár dalších) by stál tento sraz úplně za ...... Jsou to mé subjektivní pocity, ale rozhodně na žádný další sraz bez vypsaného programu nejedu![]()
Nevim presne kdy to bylo i kdyz jsme se asi zdraviliFido píše:Tak dozvím se teda, jak to probíhalo potom, co jsem odjel?

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Presun kolonou do kempu nedaleko Ecce Homo, vecerni party a spanek a rano domu. Jen to, co bylo naplanovano.Fido píše:Tak dozvím se teda, jak to probíhalo potom, co jsem odjel?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
auta se seradili na hlavni ceste a vyjelo se relativne pomalu ke stenberkuFido píše:Tak dozvím se teda, jak to probíhalo potom, co jsem odjel?
jinak huska ma pravdu organizace a zabava pro "cizi" veskera zadna.
puvodni plan pocital se srazem ala pokec a cca 15 - 20 aut (ti co napsali, ze prijedou)
ja myslim, ze jsme se tak nejak poucili a priste bude mesic priprav se zajistenim vseho mozneho s tim, ze snad ucast bude jeste o neco vetsi

samo program bude a bude v dostatecnem predstihu

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Lopolo neber to nijak zle, ale bordel při jízdě jsi dělal Ty a několik dalšícha být řidičem protijedoucích aut tak bych ti nakopal prdel. Pohoda a zábava ostatních srazů kterých jsem se zúčastil byla tatam. Vyblbnout se na vhodném místě to souhlasím, ale v sobotu jsi svou jízdou jednoznačně ohrožoval ostatní. Rád bych našel příspěvek kdy jsi odsuzoval jak někdo v Hradci jezdil mezi lidma a ted jsi dělal vpodstatě to stejné.LOPOLO píše:[qu
Jakou bys chtel organizaci? Vsechno se muselo prizpusobit vzniklejm podminkam ( presun na neplanovany misto ) a program byl jasnej vod zacatku. V patek se radne vykalit a pokecat a v sobotu relax ( + paintball, moznost projet si Ecce Homo trat, atd.) .. tak to i bylo a je to tak spravne. Nevim vo jakym bordelu a neukazneny hromadny jizde mluvis. Kazdej mame holt hranice asi nekde jinde. Me tam nezchazelo vubec nic.

Neberu to nijak zle .. beru to uplne jinakHuska píše: Lopolo neber to nijak zle, ale bordel při jízdě jsi dělal Ty a několik dalšícha být řidičem protijedoucích aut tak bych ti nakopal prdel. Pohoda a zábava ostatních srazů kterých jsem se zúčastil byla tatam. Vyblbnout se na vhodném místě to souhlasím, ale v sobotu jsi svou jízdou jednoznačně ohrožoval ostatní. Rád bych našel příspěvek kdy jsi odsuzoval jak někdo v Hradci jezdil mezi lidma a ted jsi dělal vpodstatě to stejné.

LOPOLO píše:Neberu to nijak zle .. beru to uplne jinakHuska píše: Lopolo neber to nijak zle, ale bordel při jízdě jsi dělal Ty a několik dalšícha být řidičem protijedoucích aut tak bych ti nakopal prdel. Pohoda a zábava ostatních srazů kterých jsem se zúčastil byla tatam. Vyblbnout se na vhodném místě to souhlasím, ale v sobotu jsi svou jízdou jednoznačně ohrožoval ostatní. Rád bych našel příspěvek kdy jsi odsuzoval jak někdo v Hradci jezdil mezi lidma a ted jsi dělal vpodstatě to stejné.Moje odsuzovani vykalenejch idiotu co vjizdej mezi lidi v Hradci a moje jizda ( trosku ostrejsi ...ale uplne v klidu ) jsou dve uplne rozdilny veci. Jak rikam, kazdej mame hranice nekde jinde a to co tobe prijde na hrane je denni chleba na jizni spojce. To neprehanim .. z myho pohledu jsem jel uplne v pohode ( az na mysku kterou jsem udelal Lence ale ta me zna a vi ze bych hovadiny nedelal ) .. nakonec, mam v klubu povest klobouka
Nevim co k tomu dal rict.
Lopoliku cos to provadel???

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:[Neberu to nijak zle .. beru to uplne jinakMoje odsuzovani vykalenejch idiotu co vjizdej mezi lidi v Hradci a moje jizda ( trosku ostrejsi ...ale uplne v klidu ) jsou dve uplne rozdilny veci. Jak rikam, kazdej mame hranice nekde jinde a to co tobe prijde na hrane je denni chleba na jizni spojce. To neprehanim .. z myho pohledu jsem jel uplne v pohode ( az na mysku kterou jsem udelal Lence ale ta me zna a vi ze bych hovadiny nedelal ) .. nakonec, mam v klubu povest klobouka
Dobrá, je to věc pohledu.... můj pohled znáš a je na každém aby si udělal obrázek sám.

no asi si nikdy nejel z černaku do radotinaHuska píše:LOPOLO píše:[Neberu to nijak zle .. beru to uplne jinakMoje odsuzovani vykalenejch idiotu co vjizdej mezi lidi v Hradci a moje jizda ( trosku ostrejsi ...ale uplne v klidu ) jsou dve uplne rozdilny veci. Jak rikam, kazdej mame hranice nekde jinde a to co tobe prijde na hrane je denni chleba na jizni spojce. To neprehanim .. z myho pohledu jsem jel uplne v pohode ( az na mysku kterou jsem udelal Lence ale ta me zna a vi ze bych hovadiny nedelal ) .. nakonec, mam v klubu povest klobouka
Dobrá, je to věc pohledu.... můj pohled znáš a je na každém aby si udělal obrázek sám.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
To jsou zase řečiLukas-e21 píše:[no asi si nikdy nejel z černaku do radotinato bys mluvil jinak

PS: S komentářem tohoto srazu končím: "neorganizovaný chaos se sobeckým chováním některých účastníků, ale věřím že příště to bude lepší "

to byla narážka na to, že si psal, že lopolo jeljak magor, prostě se občas stane že se jede rychlejc..............Huska píše:To jsou zase řečiLukas-e21 píše:[no asi si nikdy nejel z černaku do radotinato bys mluvil jinak
![]()
![]()
To se vždycky objeví tolik machrů co všude jezdí jako prasata a pak když se jezdí slalom a podobné soutěže tak mají spoustu výmluv proč nejedou....čím to asi??? Lukáši ted nemluvím o tobě protože Tě neznám, ale takovéhle argumenty jsou trochu mimo
![]()
PS: S komentářem tohoto srazu končím: "neorganizovaný chaos se sobeckým chováním některých účastníků, ale věřím že příště to bude lepší "
a upřimně, slalom, je disciplína která mě absolutně nic neříká
no ja nevim co se na spanile jizde zdalo neorganizovane
pravdou je, ze na zadne krizovatce nestala policejni hlidka, ktera by ukazovala smer a zajistovala volny prujezd mesty apod.
mozna kdyby se ten koho zajimalo co se zrovna deje sel neko, treba me, zeptat, tak se mu dostala fundovana odpoved.
ono neni problem vysvetlit situaci 20 lidem, ale kdyz je jich pres 100 jde to dost tezko
nevim presne co jste si od toho srazu slibovali, ale co jsem si vsim tak par lidi nedojelo ani do toho stenberka

mozna kdyby se ten koho zajimalo co se zrovna deje sel neko, treba me, zeptat, tak se mu dostala fundovana odpoved.
ono neni problem vysvetlit situaci 20 lidem, ale kdyz je jich pres 100 jde to dost tezko
nevim presne co jste si od toho srazu slibovali, ale co jsem si vsim tak par lidi nedojelo ani do toho stenberka
V kolik si prijel a v kolik si odjel ze delas zaver z 30% srazovyho casu? ... a to zrovna kdy se musela resit neocekavana situace ...Huska píše: PS: S komentářem tohoto srazu končím: "neorganizovaný chaos se sobeckým chováním některých účastníků, ale věřím že příště to bude lepší " [/color]
K prasatum se vyjadrovat uz taky nehodlam ... je mi lito ale zda se mi, ze jsi se svym hodnocenim temer osamocen. Neznamena to nahodou neco?