BMW klub v Mohelnici

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
paca

Příspěvek od paca » 06. 09. 2004 07:46

Zdílím stejný názor co Huska, nebýt kluků z okolí Brna, tak tam nemám co dělat.

LOPOLO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOPOLO » 06. 09. 2004 08:59

Huska píše:Tak kluci co jste nejeli tak jste dobře udělali.
Jakoukoli organizaci by jste hledali marně, pořád se na něco čekalo. Bordel a neukázněné chování při spanilé jízdě ukazuje tyto srazy v očích veřejnosti ve špatném světle.
Nebýt několika lidí co udržovalo dobrou pohodu ( kolona z Brna a pár dalších) by stál tento sraz úplně za ...... Jsou to mé subjektivní pocity, ale rozhodně na žádný další sraz bez vypsaného programu nejedu :evil:
Jakou bys chtel organizaci? Vsechno se muselo prizpusobit vzniklejm podminkam ( presun na neplanovany misto ) a program byl jasnej vod zacatku. V patek se radne vykalit a pokecat a v sobotu relax ( + paintball, moznost projet si Ecce Homo trat, atd.) .. tak to i bylo a je to tak spravne. Nevim vo jakym bordelu a neukazneny hromadny jizde mluvis. Kazdej mame holt hranice asi nekde jinde. Me tam nezchazelo vubec nic.

Fido
Velký bratr ..... Hartge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fido » 06. 09. 2004 09:12

Tak dozvím se teda, jak to probíhalo potom, co jsem odjel? :-)
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li

LOPOLO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOPOLO » 06. 09. 2004 09:23

Fido píše:Tak dozvím se teda, jak to probíhalo potom, co jsem odjel? :-)
Nevim presne kdy to bylo i kdyz jsme se asi zdravili :-) .. pak se jelo na novy misto " jakoze spanila jizda", pak byl paintball, jidlo a vecer zas posezeni a pokec ( o dost mirnejsi nez v patek ). Rekl bych, ze ti co prijeli uz v patek meli program diky jistejm energetickejm vydajum nabitej a tak to bylo i mysleny. Me osobne tam vopravdu nezchazelo vubec nic ... bylo to o tom, potkat lidi.

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 06. 09. 2004 09:26

Presun kolonou do kempu nedaleko Ecce Homo, vecerni party a spanek a rano domu. Jen to, co bylo naplanovano.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

Fido
Velký bratr ..... Hartge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fido » 06. 09. 2004 09:27

Tak to jo.
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li

skautik

Příspěvek od skautik » 06. 09. 2004 09:31

auta se seradili na hlavni ceste a vyjelo se relativne pomalu ke stenberku

jinak huska ma pravdu organizace a zabava pro "cizi" veskera zadna.

puvodni plan pocital se srazem ala pokec a cca 15 - 20 aut (ti co napsali, ze prijedou)

ja myslim, ze jsme se tak nejak poucili a priste bude mesic priprav se zajistenim vseho mozneho s tim, ze snad ucast bude jeste o neco vetsi :)

samo program bude a bude v dostatecnem predstihu :)

Huska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huska » 06. 09. 2004 10:24

LOPOLO píše:[qu
Jakou bys chtel organizaci? Vsechno se muselo prizpusobit vzniklejm podminkam ( presun na neplanovany misto ) a program byl jasnej vod zacatku. V patek se radne vykalit a pokecat a v sobotu relax ( + paintball, moznost projet si Ecce Homo trat, atd.) .. tak to i bylo a je to tak spravne. Nevim vo jakym bordelu a neukazneny hromadny jizde mluvis. Kazdej mame holt hranice asi nekde jinde. Me tam nezchazelo vubec nic.
Lopolo neber to nijak zle, ale bordel při jízdě jsi dělal Ty a několik dalšícha být řidičem protijedoucích aut tak bych ti nakopal prdel. Pohoda a zábava ostatních srazů kterých jsem se zúčastil byla tatam. Vyblbnout se na vhodném místě to souhlasím, ale v sobotu jsi svou jízdou jednoznačně ohrožoval ostatní. Rád bych našel příspěvek kdy jsi odsuzoval jak někdo v Hradci jezdil mezi lidma a ted jsi dělal vpodstatě to stejné.
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30+i30N Fastback+Hyundai SantaFe IV+Š1000MB+ 2CV+Jawa+ DAF LF+Volvo FM a EC55B, MB Atego, Hilux, Boxer,7x Caddy, Komatsu,JCB EX: GSF, MGA, E30 318i,325e,318i, E36 323i/LPGi,318iA,328i, E46 328iT-320d-320dT :-)

Speedy

Příspěvek od Speedy » 06. 09. 2004 10:31

Taky nechápu co jako bylo za neukázněnou jízdu a tak dále. V té spanilce předjíždělo pár aut a vesměs to byly auta s kamerama. A program byl taky docela dobrej, i když to mělo pár mezer. Ale nechápu, jak někdo může kritizovat organizátory :evil:

LOPOLO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOPOLO » 06. 09. 2004 10:32

Huska píše: Lopolo neber to nijak zle, ale bordel při jízdě jsi dělal Ty a několik dalšícha být řidičem protijedoucích aut tak bych ti nakopal prdel. Pohoda a zábava ostatních srazů kterých jsem se zúčastil byla tatam. Vyblbnout se na vhodném místě to souhlasím, ale v sobotu jsi svou jízdou jednoznačně ohrožoval ostatní. Rád bych našel příspěvek kdy jsi odsuzoval jak někdo v Hradci jezdil mezi lidma a ted jsi dělal vpodstatě to stejné.
Neberu to nijak zle .. beru to uplne jinak :-) Moje odsuzovani vykalenejch idiotu co vjizdej mezi lidi v Hradci a moje jizda ( trosku ostrejsi ...ale uplne v klidu ) jsou dve uplne rozdilny veci. Jak rikam, kazdej mame hranice nekde jinde a to co tobe prijde na hrane je denni chleba na jizni spojce. To neprehanim .. z myho pohledu jsem jel uplne v pohode ( az na mysku kterou jsem udelal Lence ale ta me zna a vi ze bych hovadiny nedelal ) .. nakonec, mam v klubu povest klobouka :-) Nevim co k tomu dal rict.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 06. 09. 2004 10:42

LOPOLO píše:
Huska píše: Lopolo neber to nijak zle, ale bordel při jízdě jsi dělal Ty a několik dalšícha být řidičem protijedoucích aut tak bych ti nakopal prdel. Pohoda a zábava ostatních srazů kterých jsem se zúčastil byla tatam. Vyblbnout se na vhodném místě to souhlasím, ale v sobotu jsi svou jízdou jednoznačně ohrožoval ostatní. Rád bych našel příspěvek kdy jsi odsuzoval jak někdo v Hradci jezdil mezi lidma a ted jsi dělal vpodstatě to stejné.
Neberu to nijak zle .. beru to uplne jinak :-) Moje odsuzovani vykalenejch idiotu co vjizdej mezi lidi v Hradci a moje jizda ( trosku ostrejsi ...ale uplne v klidu ) jsou dve uplne rozdilny veci. Jak rikam, kazdej mame hranice nekde jinde a to co tobe prijde na hrane je denni chleba na jizni spojce. To neprehanim .. z myho pohledu jsem jel uplne v pohode ( az na mysku kterou jsem udelal Lence ale ta me zna a vi ze bych hovadiny nedelal ) .. nakonec, mam v klubu povest klobouka :-) Nevim co k tomu dal rict.

Lopoliku cos to provadel??? :-) Pan Klobouk a je terčem kritiky za nebezpečnou jízdu :-)
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

LOPOLO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOPOLO » 06. 09. 2004 10:43

Lukas-e21 píše: Lopoliku cos to provadel??? :-) Pan Klobouk a je terčem kritiky za nebezpečnou jízdu :-)
Nic, nevim o cem mluvej :shock:

Huska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huska » 06. 09. 2004 10:47

LOPOLO píše:[Neberu to nijak zle .. beru to uplne jinak :-) Moje odsuzovani vykalenejch idiotu co vjizdej mezi lidi v Hradci a moje jizda ( trosku ostrejsi ...ale uplne v klidu ) jsou dve uplne rozdilny veci. Jak rikam, kazdej mame hranice nekde jinde a to co tobe prijde na hrane je denni chleba na jizni spojce. To neprehanim .. z myho pohledu jsem jel uplne v pohode ( az na mysku kterou jsem udelal Lence ale ta me zna a vi ze bych hovadiny nedelal ) .. nakonec, mam v klubu povest klobouka :-) Nevim co k tomu dal rict.

Dobrá, je to věc pohledu.... můj pohled znáš a je na každém aby si udělal obrázek sám.
:-) 344ic E30+i30N Fastback+Hyundai SantaFe IV+Š1000MB+ 2CV+Jawa+ DAF LF+Volvo FM a EC55B, MB Atego, Hilux, Boxer,7x Caddy, Komatsu,JCB EX: GSF, MGA, E30 318i,325e,318i, E36 323i/LPGi,318iA,328i, E46 328iT-320d-320dT :-)

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 06. 09. 2004 11:41

Huska píše:
LOPOLO píše:[Neberu to nijak zle .. beru to uplne jinak :-) Moje odsuzovani vykalenejch idiotu co vjizdej mezi lidi v Hradci a moje jizda ( trosku ostrejsi ...ale uplne v klidu ) jsou dve uplne rozdilny veci. Jak rikam, kazdej mame hranice nekde jinde a to co tobe prijde na hrane je denni chleba na jizni spojce. To neprehanim .. z myho pohledu jsem jel uplne v pohode ( az na mysku kterou jsem udelal Lence ale ta me zna a vi ze bych hovadiny nedelal ) .. nakonec, mam v klubu povest klobouka :-) Nevim co k tomu dal rict.

Dobrá, je to věc pohledu.... můj pohled znáš a je na každém aby si udělal obrázek sám.
no asi si nikdy nejel z černaku do radotina :-) to bys mluvil jinak :-)

Huska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huska » 06. 09. 2004 11:56

Lukas-e21 píše:[no asi si nikdy nejel z černaku do radotina :-) to bys mluvil jinak :-)
To jsou zase řeči :shock: :shock: :shock: To se vždycky objeví tolik machrů co všude jezdí jako prasata a pak když se jezdí slalom a podobné soutěže tak mají spoustu výmluv proč nejedou....čím to asi??? Lukáši ted nemluvím o tobě protože Tě neznám, ale takovéhle argumenty jsou trochu mimo :evil:

PS: S komentářem tohoto srazu končím: "neorganizovaný chaos se sobeckým chováním některých účastníků, ale věřím že příště to bude lepší "

Baxon

Příspěvek od Baxon » 06. 09. 2004 12:18

sraz přišel úplně super. Byl od pátku až do neděle!
Pokud někdo přijede v sobotu pouze na spanilou jízdu a honem domu, potom napíše, že celej sraz stál za hovno???? :shock: Mno nevím.
Pravda slalom nebyl, ale příště určitě bude :D .

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 06. 09. 2004 12:23

Huska píše:
Lukas-e21 píše:[no asi si nikdy nejel z černaku do radotina :-) to bys mluvil jinak :-)
To jsou zase řeči :shock: :shock: :shock: To se vždycky objeví tolik machrů co všude jezdí jako prasata a pak když se jezdí slalom a podobné soutěže tak mají spoustu výmluv proč nejedou....čím to asi??? Lukáši ted nemluvím o tobě protože Tě neznám, ale takovéhle argumenty jsou trochu mimo :evil:

PS: S komentářem tohoto srazu končím: "neorganizovaný chaos se sobeckým chováním některých účastníků, ale věřím že příště to bude lepší "
to byla narážka na to, že si psal, že lopolo jeljak magor, prostě se občas stane že se jede rychlejc..............

a upřimně, slalom, je disciplína která mě absolutně nic neříká

skautik

Příspěvek od skautik » 06. 09. 2004 12:48

no ja nevim co se na spanile jizde zdalo neorganizovane :) pravdou je, ze na zadne krizovatce nestala policejni hlidka, ktera by ukazovala smer a zajistovala volny prujezd mesty apod.

mozna kdyby se ten koho zajimalo co se zrovna deje sel neko, treba me, zeptat, tak se mu dostala fundovana odpoved.

ono neni problem vysvetlit situaci 20 lidem, ale kdyz je jich pres 100 jde to dost tezko

nevim presne co jste si od toho srazu slibovali, ale co jsem si vsim tak par lidi nedojelo ani do toho stenberka

LOPOLO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOPOLO » 06. 09. 2004 13:50

Huska píše: PS: S komentářem tohoto srazu končím: "neorganizovaný chaos se sobeckým chováním některých účastníků, ale věřím že příště to bude lepší " [/color]
V kolik si prijel a v kolik si odjel ze delas zaver z 30% srazovyho casu? ... a to zrovna kdy se musela resit neocekavana situace ...
K prasatum se vyjadrovat uz taky nehodlam ... je mi lito ale zda se mi, ze jsi se svym hodnocenim temer osamocen. Neznamena to nahodou neco?

psena

Příspěvek od psena » 06. 09. 2004 15:30

me se spanila jizda velmi libila, trasa byla perfektni, nedoslo k zadnemu roztrhani kolony atd.K organizaci pomlcim, urcite se to priste povede lip.
E 34 M5

Odpovědět