Ja ? NeblazniLukas-e21 píše:neřikej že amik začal tunit
Tak to sis OPRAVDU SPLETLFx píše:Jojo, nejak tam chybi molitan Ehm, to jsem si vlastne s nekym spletl
To ja nevim, jinak bych se neptal. Vnimani barev je subjektivni. Me se to zdalo cerny, lepe receno neznam vyraz kterej by to definoval presnejs, alespon jak to vidi moje oci.BigMara píše:Tak jaka je spravny odpoved?
Mno ja cekal kdy to rozetnesTony píše:Tak já to teda rozetnu: Nedavno sem ty fotky poslal Jirkovi jako inspiraci, protože to údajně nechce mít černý jako už pár lidí. Mno a já si vzpoměl že sem viděl fotky motoru v barvě DELPHINMETALLIC a někde je mam protože se mi to líbilo. Tak sem je našel a poslal sem mu je. Chvíli se se mnou hádal že je to černý, tak sem musel najít tenhle link: http://www.behindmatrix.com/e30/fotost/ ... f00318.htm aby mi uvěřil. Ale stejně si stál za tim že to vypadá skoro jako černý (bez toho skoro ) a po jeho zdejším menším průzkumu mu v tomhle musím dát za pravdu zase já.
Nicmene se musim obhajit, ja se nehadal, ja jen rikal, ze to nevidim proste jinak, nez cerny.
KdepaaakStany píše:Tak že by se do toho ventil deklu přece jenom pustil
Hmmm, jak by to asi vypadalo cely v chromu
Tak takDC píše:na to má Jirka moc jiný "důležitější" práce
Asi jo, ale to az casem, takova tresinka na dortu, az nebude do ceho pichnout...coz nebude asi nikdy, takze nevim nevimDC píše:ale časem se k tomu určitě taky dostane
To uz zni lipDC píše:anebo mě to přinutí udělat
Vyser se na dovcu, doraz, ja ti dam dekl a sani, pustim ti televizi a zalezu do garaze a nebudu rusit