Jakou barvu vidite ?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.

Jakou barvu vidite na tomto ventildeklu a sani ?

Cerna
29
81%
Delphin Metallic
5
14%
Jina - napiste jaka
2
6%

Celkem hlasů: 36

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 04. 08. 2004 21:14

Lukas-e21 píše:neřikej že amik začal tunit :-)
Ja ? Neblazni :) , Ja tunim po americku, me upravy nejsou videt :lol:
Fx píše:Jojo, nejak tam chybi molitan Ehm, to jsem si vlastne s nekym spletl
Tak to sis OPRAVDU SPLETL :twisted: Hledej kousek vedle u meho mileho souseda :lol:
BigMara píše:Tak jaka je spravny odpoved?
To ja nevim, jinak bych se neptal. Vnimani barev je subjektivni. Me se to zdalo cerny, lepe receno neznam vyraz kterej by to definoval presnejs, alespon jak to vidi moje oci.
Tony píše:Tak já to teda rozetnu: Nedavno sem ty fotky poslal Jirkovi jako inspiraci, protože to údajně nechce mít černý jako už pár lidí. Mno a já si vzpoměl že sem viděl fotky motoru v barvě DELPHINMETALLIC a někde je mam protože se mi to líbilo. Tak sem je našel a poslal sem mu je. Chvíli se se mnou hádal že je to černý, tak sem musel najít tenhle link: http://www.behindmatrix.com/e30/fotost/ ... f00318.htm aby mi uvěřil. Ale stejně si stál za tim že to vypadá skoro jako černý (bez toho skoro ) a po jeho zdejším menším průzkumu mu v tomhle musím dát za pravdu zase já.
Mno ja cekal kdy to rozetnes :lol: 8)
Nicmene se musim obhajit, ja se nehadal, ja jen rikal, ze to nevidim proste jinak, nez cerny. :wink: Zda se ze jsem nebyl sam kdo to tak videl :) nicmene by me stejne zajimalo, kdyby se nekdo kdo umi nemecky nudil a chtel prelozit ten text u toho linku, jestli to neni ta moznost jako jsi rikal, ze je mozny, ze tam autor psal, ze si udelal tenhle motor do sveho auta, ktere ma barvu DELPHIN METALLIC..protoze fakt je to divny...ostatne pripocti jeden hlas za koroptev, kdyz jsem ji ukazal ty fotky a zeptal se jakou barvu na tom vidi, tak rekla cernou a cumela na me proc se ptam, jestli jsem snad barvoslepej ci co :)
Stany píše:Tak že by se do toho ventil deklu přece jenom pustil
Kdepaaak :) neni cas a inspirace, jak rek Tony, chtel bych neco jinyho, at to nemame za chvilku vsichni stejny, ale otazkou je co. Kombinace co mas Ty a DC je celkem oblibena a celkem pekna. Ostatne vsichni vime cemu od BMW je to podobny...ale...mit modry auto, slo by cernou nahradit modrou....budiz....ale mit bilej ventildekl by bylo minimalne neprakticky a hlavne navic asi celkem hnusny.
Hmmm, jak by to asi vypadalo cely v chromu :twisted:
DC píše:na to má Jirka moc jiný "důležitější" práce
Tak tak :wink: uz tomu bude tyden co jsem na chate pobiham po dvorku a po garazi a kutim a kutim :) Ostatne mel jsi stesti ze jsem mel zrovna umyty ruce a moh jsem zvednout telefon :) Taky proto jsem jen obcas nahlidnul pres GPRS, ale je to hruza...drahy jak pes, pomaly jak zelva, zakazat...clovek prohlidne par prispevku a petikilo v prdeli, pul poplatku za domaci linku :evil:
DC píše:ale časem se k tomu určitě taky dostane
Asi jo, ale to az casem, takova tresinka na dortu, az nebude do ceho pichnout...coz nebude asi nikdy, takze nevim nevim :lol:
DC píše:anebo mě to přinutí udělat
To uz zni lip :lol: 8) Vypada to ze jsi svolny, mozna bych te za odmenu i nakou dobu prestal prudit :wink: :lol:
Vyser se na dovcu, doraz, ja ti dam dekl a sani, pustim ti televizi a zalezu do garaze a nebudu rusit :)

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 04. 08. 2004 22:38

si se nejak rozjel :wink: :lol:
Tel : 773 622 822

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 04. 08. 2004 22:58

Spis na chvili pripojil z mista mimo civilizaci pres nechutne pomaly a drahy GPRS :) tak kdyz uz jsem se pripojil, tak jsem to vsechno okomentoval :)

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 04. 08. 2004 23:05

je mi jasný ....
...nejseš někde na dovolený?? :lol:
Tel : 773 622 822

Odpovědět