Jednou se ho ptali, proč k nim přijel, že ho vůbec nechtěli stavět, mysleli si, že se chce na něco zeptat.

čím to bude LeniLeni píše:Tak na tom asi neco bude... vcera v noci jsem jela se svou "novou" tricou a najednou za sebou majaky, tak zastavim a uz jsem si rikala ze je jasny, ze budu dejchat, ale chteli videt jenom doklady (auto je na znackach dva dny, docela klika), obesli to kolem dokola a nic. Nedali mi ani dejchnout, ani nechteli videt zadnou vybavu ani VIN, jenom me pokarali ze jsem neblikala kdyz jsem odbocovala z hlavni, kde je to skoro rovne
a nechali me jet. Ale je fakt ze v 36tce me nestaveli jen tak uz ani nepamatuju...
Jo pravdu máš že by to tak mělo bejt a že by nás měli kontrolovat stejně ale prostě to tak nefunguje...biker píše:ste zas nikdo nepochopil co sem tim chtel rict
proste to ze mam........................ tak ma bejt jeden metr![]()
to je asi jako mi jedna slecna co delala ridicak (pomerne vybavena)rekla ze kdyz ji to nepujde tak porozepne mikinu, vzhledem k tomu, ze delala jizdy tam co moje kamaradka, mohl jsem udelit ranu jejimu ciste zenskymu mysleni
tim, ze sem ji rekl ze muze byt jinak orientovany
![]()
sme se zas dostali uplne jinam
No ale pak je dost drsny, kdyz chytnem policajtku zenskou...tam to funguje presne obracenemiška.bmw píše:Asi tak[CZ]Airwolf[OC] píše:,biker píše:bude to tim, ze mate doklady, stav vozidla i povinnou vybavu v poradku.
nic jineho by v tom byt nemelo
![]()
ne protoze jsou to zensky![]()
![]()
no ale na zenskou podobny pristup jako zenske na policajta nefunguje...ta to spis dava mozna jeste vice sezrat chlapumLeni píše:No ale pak je dost drsny, kdyz chytnem policajtku zenskou...tam to funguje presne obracenemiška.bmw píše:Asi tak[CZ]Airwolf[OC] píše:,
ne protoze jsou to zensky![]()
![]()