Jednou se ho ptali, proč k nim přijel, že ho vůbec nechtěli stavět, mysleli si, že se chce na něco zeptat.
Alergie PČR na naše e30..
e30 a PCR
No nemůžu než souhlasit, když jsem ještě měl e30, tak mě stavěli tolikrát, že jsem se až divil
...no musím uznat, že nikdy nelezli do auta (vybava apod.), vždy to jen obešli a foukal jsem, ale to nic nemění na faktu, že e30 v noci je snad nejpodezřelejší auto...teď mám grand cherokeeho s tmavýma oknama a rozbitým předkem včetně levýho blinkru a kolem policajtů jen projíždím
...musím tedy zaklepat, ale americkým autům možná tolik nerozumí, nebo možná koluje nějaká pověra, že zastavit amika je smůla na několik let
...paradox, pánové, paradox...
a navíc je to tak měsíc co v e30 více vídávám přezbrojivší "afričany"
...
P.S. Musím taky dodat, že stavění není vždy naškodu. Alespoň něco dělají, a v noci alespoň pochytají ty co jezdí i na něco jiného něž je benzín, nafta či LPG..., ale buzerovat za to, že tam či onde mě z auta něco upadává, to by nemuseli...to přeci každý vidí a víceméně je to spíš trapné...
a navíc je to tak měsíc co v e30 více vídávám přezbrojivší "afričany"
P.S. Musím taky dodat, že stavění není vždy naškodu. Alespoň něco dělají, a v noci alespoň pochytají ty co jezdí i na něco jiného něž je benzín, nafta či LPG..., ale buzerovat za to, že tam či onde mě z auta něco upadává, to by nemuseli...to přeci každý vidí a víceméně je to spíš trapné...
BíloModráVrtule RULEZ! 
Tak na tom asi neco bude... vcera v noci jsem jela se svou "novou" tricou a najednou za sebou majaky, tak zastavim a uz jsem si rikala ze je jasny, ze budu dejchat, ale chteli videt jenom doklady (auto je na znackach dva dny, docela klika
), obesli to kolem dokola a nic. Nedali mi ani dejchnout, ani nechteli videt zadnou vybavu ani VIN, jenom me pokarali ze jsem neblikala kdyz jsem odbocovala z hlavni, kde je to skoro rovne
a nechali me jet. Ale je fakt ze v 36tce me nestaveli jen tak uz ani nepamatuju...
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio
Ex - E36 318i cabrio
-
athlon_137
- miška.bmw
- Kontaktovat uživatele:
čím to bude LeniLeni píše:Tak na tom asi neco bude... vcera v noci jsem jela se svou "novou" tricou a najednou za sebou majaky, tak zastavim a uz jsem si rikala ze je jasny, ze budu dejchat, ale chteli videt jenom doklady (auto je na znackach dva dny, docela klika), obesli to kolem dokola a nic. Nedali mi ani dejchnout, ani nechteli videt zadnou vybavu ani VIN, jenom me pokarali ze jsem neblikala kdyz jsem odbocovala z hlavni, kde je to skoro rovne
a nechali me jet. Ale je fakt ze v 36tce me nestaveli jen tak uz ani nepamatuju...
- [CZ]Airwolf[OC]
ste zas nikdo nepochopil co sem tim chtel rict
proste to ze mam........................ tak ma bejt jeden metr
to je asi jako mi jedna slecna co delala ridicak (pomerne vybavena)
rekla ze kdyz ji to nepujde tak porozepne mikinu, vzhledem k tomu, ze delala jizdy tam co moje kamaradka, mohl jsem udelit ranu jejimu ciste zenskymu mysleni
tim, ze sem ji rekl ze muze byt jinak orientovany
sme se zas dostali uplne jinam

proste to ze mam........................ tak ma bejt jeden metr
to je asi jako mi jedna slecna co delala ridicak (pomerne vybavena)
- miška.bmw
- Kontaktovat uživatele:
Jo pravdu máš že by to tak mělo bejt a že by nás měli kontrolovat stejně ale prostě to tak nefunguje...biker píše:ste zas nikdo nepochopil co sem tim chtel rict
proste to ze mam........................ tak ma bejt jeden metr![]()
to je asi jako mi jedna slecna co delala ridicak (pomerne vybavena)rekla ze kdyz ji to nepujde tak porozepne mikinu, vzhledem k tomu, ze delala jizdy tam co moje kamaradka, mohl jsem udelit ranu jejimu ciste zenskymu mysleni
![]()
- [CZ]Airwolf[OC]
No ale pak je dost drsny, kdyz chytnem policajtku zenskou...tam to funguje presne obracenemiška.bmw píše:Asi tak[CZ]Airwolf[OC] píše:,biker píše:bude to tim, ze mate doklady, stav vozidla i povinnou vybavu v poradku.
nic jineho by v tom byt nemelo
![]()
ne protoze jsou to zensky![]()
![]()
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio
Ex - E36 318i cabrio
- [CZ]Airwolf[OC]
no ale na zenskou podobny pristup jako zenske na policajta nefunguje...ta to spis dava mozna jeste vice sezrat chlapumLeni píše:No ale pak je dost drsny, kdyz chytnem policajtku zenskou...tam to funguje presne obracenemiška.bmw píše:Asi tak[CZ]Airwolf[OC] píše:,
ne protoze jsou to zensky![]()
![]()
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno