Terry: Pořád se točíme kolem dokola jedné věci - pokud se nebavíme o majetku tvých rodičů, co tedy máš ty, že si dovolíš být tak hustej?
ENERGY_BMW, KASNAR318I, TERRY, a spol.... ctete, pobavíte se
Nojo, uvidíme se na srazu, Stan A bude věnován poměřování penisů, stan B poměřování majetku, stan C bude pro bitky a stan D bude věnován rekonvalescenci z těžké deprese 
Terry: Pořád se točíme kolem dokola jedné věci - pokud se nebavíme o majetku tvých rodičů, co tedy máš ty, že si dovolíš být tak hustej?
Navíc, pokud je mi známo z E46 klubu, tak ta 320d je tvého bráchy... Trochu si ujasnit, o čem se tedy bavíme. 
Naposledy upravil(a) Fx dne 09. 12. 2009 23:36, celkem upraveno 1 x.
E39 535i sedan
- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
Re: :???
Ty blboune jeden ty ani nevíš kolik je takovej denní obrat na pumpě a tady m budeš o ničem poučovat. BEž se venovat ty tvojí klobáse co mášMax-Max píše:ja nemachruju, ja ti jen dokazuju ze si blbej...TERRY píše:Tak když tady machruješ jak jsi dobrej....pošli mi stránku kde uvidíš nebo stačí jen aby jsi mi řek má řidičská oprávnění co mám napsané v ŘPMax-Max píše: a pozor, MA! ridicske opravneni!!! to je uz pokrok, to bychom se meli teda uklidnit, je mezi nama pan ridic!
konecna, tohle
v tvem veku tam budes mit maximalne male A-cko, nic jineho nehrozi, nejsme v Californii.
Prodám jákykoli díl od firmy BOSCH na BMW E30 za nejlepší CENY!!!!
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
:???
Pozor D7 turbooooooo Ten jde od spoda co !!
Ty jeden ušáku co jsto tam napsal tři mrdky jo natrhnou vám prdel ty D7 TURBOOOO To přidáš plyn a lezou ti z vejfuku hotové JELITA Ne ?
Ty jeden ušáku co jsto tam napsal tři mrdky jo natrhnou vám prdel ty D7 TURBOOOO To přidáš plyn a lezou ti z vejfuku hotové JELITA Ne ?
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
- Renovace světlometů
Nechtěl jsi tohle napsat ze svého druhého nicku?TERRY píše:Tak tam určitě nebude jezdit moje máma tam i kdyby měl jezdit MÁCA tak budeMíšánek píše:![]()
![]()
Mazec
![]()
Ty voel plot jo?? Teda, to sis máknul asi co?
A v kterém roce to byl podzim? 2011 jak tady kdosi zmiňoval nebo ještě pozděj? Auta jsou pro tebe první poslední? Ty jo, to jsi fakt srdcař teda. Fakt mně mrzí že se na tak brutální session nedostanu. Nevim jestli to vůbec přežiju...Určitě to bude nářez vidět tvojí mámu jak jezdí s GLkem po place na cirkusy...
![]()
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
Nebo to tak hulí že ty zatebou hupnou do škarpy že nevidí na cestu ??
Hlavně že máš turbo až korozí leze ven z blatníků
Hlavně že máš turbo až korozí leze ven z blatníků
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
jee, tak tohle bych chtel videt, jak bys rek maxovi do oci, to by byla pekna podivana mam dojemTERRY píše:Ty blboune jeden ty ani nevíš kolik je takovej denní obrat na pumpě a tady m budeš o ničem poučovat. BEž se venovat ty tvojí klobáse co mášMax-Max píše:ja nemachruju, ja ti jen dokazuju ze si blbej...TERRY píše:
Tak když tady machruješ jak jsi dobrej....pošli mi stránku kde uvidíš nebo stačí jen aby jsi mi řek má řidičská oprávnění co mám napsané v ŘP
v tvem veku tam budes mit maximalne male A-cko, nic jineho nehrozi, nejsme v Californii.
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

pánové, já se do toho půvdně nechtěl vůbec pouštět, ale to se nedá. Ja tad celej večer probrečel smíchy. Založil bych sekci hlášek a TERRYHO s jeho řidičskym oprávněnim a Kasšnara co stavěl plt bych tam hodil. A nahoru na forum, nad znak, bych dal okýnko, kde by se každý den promítala jiná hláška jako motto dne:-) třeba, měl jsem velkou zotpovědnost, stavěl jsem plot, nebo ma velkou zotpovednost ma stopětadvacu a ma ridicske opravnění. Myslim ze bych při každé navštěvě fóra musel řvát smíchy.... a mišánku má pravdu B7turbo je sakra zotpovědnost, ví i čem mluví:-D:-D
Demence, to není možné, příspěvek nad Tebou platí i pro Tebe, i když byl původně pro Terryho citaci mého příspěvku, nebudu přeci citovat vše, že ano....318ikasnar píše:Pozor D7 turbooooooo Ten jde od spoda co !!
Tři mrdky je můj případ
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
Mišánek co je šel jses podívat jestli ti ty jelita z toho vejfuku fakt nelezou nebo že by to turbo lezlo ven ???

WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
Jééé tyyyy expert 4x4! Běž dál stavět třícy a nemluv do tohoHanzz píše:jee, tak tohle bych chtel videt, jak bys rek maxovi do oci, to by byla pekna podivana mam dojemTERRY píše:Ty blboune jeden ty ani nevíš kolik je takovej denní obrat na pumpě a tady m budeš o ničem poučovat. BEž se venovat ty tvojí klobáse co mášMax-Max píše: ja nemachruju, ja ti jen dokazuju ze si blbej...
TERRY píše:
Hlavně že ty tvoje blitky dávaj smysl ty kokote jeden vylízanej....koukám že ty jedinej jsi se tu nevyjadřoval k majetku ale co tě tak poslouchám tak máš jedno posraný auto a s tim žiješ viť nebo ještě popelnici kde bydlíš
Tak a teď už si běž nachystat věci do školy, poprosit maminku ať ti na ráno nachystá svačinu, teď před spaním ještě utře pokakanou řiť a ať ti povykládá pohádku o Karkulce před spaním. A poslouchej ji bedlivě, protože tobě ty pohádky vůbec nejdou
No smoke, no fun...

- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
prosimtě rozlišuj mě a Kasnara my jsme dva rozdílní lidé. Já nwm co znamená v příspěvku DIP nebo jak jsi to napsalWilD píše:Demence, to není možné, příspěvek nad Tebou platí i pro Tebe, i když byl původně pro Terryho citaci mého příspěvku, nebudu přeci citovat vše, že ano....318ikasnar píše:Pozor D7 turbooooooo Ten jde od spoda co !!
Tři mrdky je můj případZbytek si snad po opakovaném přečtení domyslíš, jak bylo myšleno, pokud ne, jsi ztracenej...
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
Koho to ještě baví co ??
D7 Turbooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Jo to je kára to je můj sen....asi jako rohlík v sámošce..
D7 Turbooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Jo to je kára to je můj sen....asi jako rohlík v sámošce..
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
dochazeji argumenty, nufacku?TERRY píše:Ty blboune jeden ty ani nevíš kolik je takovej denní obrat na pumpě a tady m budeš o ničem poučovat. BEž se venovat ty tvojí klobáse co mášMax-Max píše:ja nemachruju, ja ti jen dokazuju ze si blbej...
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
TERRY: ja vim, ze od monitoru se ti dobre pisou silny reci, ale tim to taky konci..trochu by ses asi divil. a me jako nenaseres nejakou fakt nevtipnou poznamkou o expertech apod. ... z toho jsem jako davno vyrost 
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
No MÁCA TO v sootu pozná komu poteče Mléko po bradě a kdo tu lže D7 TURBOOOOOOOOOOOOOOOOO DO MNĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů