Terry: Pořád se točíme kolem dokola jedné věci - pokud se nebavíme o majetku tvých rodičů, co tedy máš ty, že si dovolíš být tak hustej?

Ty blboune jeden ty ani nevíš kolik je takovej denní obrat na pumpě a tady m budeš o ničem poučovat. BEž se venovat ty tvojí klobáse co mášMax-Max píše:ja nemachruju, ja ti jen dokazuju ze si blbej...TERRY píše:Tak když tady machruješ jak jsi dobrej....pošli mi stránku kde uvidíš nebo stačí jen aby jsi mi řek má řidičská oprávnění co mám napsané v ŘPMax-Max píše: a pozor, MA! ridicske opravneni!!! to je uz pokrok, to bychom se meli teda uklidnit, je mezi nama pan ridic!
konecna, tohle
v tvem veku tam budes mit maximalne male A-cko, nic jineho nehrozi, nejsme v Californii.
Nechtěl jsi tohle napsat ze svého druhého nicku?TERRY píše:Tak tam určitě nebude jezdit moje máma tam i kdyby měl jezdit MÁCA tak budeMíšánek píše:![]()
![]()
Mazec
![]()
Ty voel plot jo?? Teda, to sis máknul asi co?
A v kterém roce to byl podzim? 2011 jak tady kdosi zmiňoval nebo ještě pozděj? Auta jsou pro tebe první poslední? Ty jo, to jsi fakt srdcař teda. Fakt mně mrzí že se na tak brutální session nedostanu. Nevim jestli to vůbec přežiju...Určitě to bude nářez vidět tvojí mámu jak jezdí s GLkem po place na cirkusy...
![]()
jee, tak tohle bych chtel videt, jak bys rek maxovi do oci, to by byla pekna podivana mam dojemTERRY píše:Ty blboune jeden ty ani nevíš kolik je takovej denní obrat na pumpě a tady m budeš o ničem poučovat. BEž se venovat ty tvojí klobáse co mášMax-Max píše:ja nemachruju, ja ti jen dokazuju ze si blbej...TERRY píše:
Tak když tady machruješ jak jsi dobrej....pošli mi stránku kde uvidíš nebo stačí jen aby jsi mi řek má řidičská oprávnění co mám napsané v ŘP
v tvem veku tam budes mit maximalne male A-cko, nic jineho nehrozi, nejsme v Californii.
Demence, to není možné, příspěvek nad Tebou platí i pro Tebe, i když byl původně pro Terryho citaci mého příspěvku, nebudu přeci citovat vše, že ano....318ikasnar píše:Pozor D7 turbooooooo Ten jde od spoda co !!
Ty jeden ušáku co jsto tam napsal tři mrdky jo natrhnou vám prdel ty D7 TURBOOOO To přidáš plyn a lezou ti z vejfuku hotové JELITA Ne ?
Jééé tyyyy expert 4x4! Běž dál stavět třícy a nemluv do tohoHanzz píše:jee, tak tohle bych chtel videt, jak bys rek maxovi do oci, to by byla pekna podivana mam dojemTERRY píše:Ty blboune jeden ty ani nevíš kolik je takovej denní obrat na pumpě a tady m budeš o ničem poučovat. BEž se venovat ty tvojí klobáse co mášMax-Max píše: ja nemachruju, ja ti jen dokazuju ze si blbej...
TERRY píše:
Hlavně že ty tvoje blitky dávaj smysl ty kokote jeden vylízanej....koukám že ty jedinej jsi se tu nevyjadřoval k majetku ale co tě tak poslouchám tak máš jedno posraný auto a s tim žiješ viť nebo ještě popelnici kde bydlíš
prosimtě rozlišuj mě a Kasnara my jsme dva rozdílní lidé. Já nwm co znamená v příspěvku DIP nebo jak jsi to napsalWilD píše:Demence, to není možné, příspěvek nad Tebou platí i pro Tebe, i když byl původně pro Terryho citaci mého příspěvku, nebudu přeci citovat vše, že ano....318ikasnar píše:Pozor D7 turbooooooo Ten jde od spoda co !!
Ty jeden ušáku co jsto tam napsal tři mrdky jo natrhnou vám prdel ty D7 TURBOOOO To přidáš plyn a lezou ti z vejfuku hotové JELITA Ne ?
Tři mrdky je můj případZbytek si snad po opakovaném přečtení domyslíš, jak bylo myšleno, pokud ne, jsi ztracenej...
dochazeji argumenty, nufacku?TERRY píše:Ty blboune jeden ty ani nevíš kolik je takovej denní obrat na pumpě a tady m budeš o ničem poučovat. BEž se venovat ty tvojí klobáse co mášMax-Max píše:ja nemachruju, ja ti jen dokazuju ze si blbej...