Už mate přezuto na leto?
Divných a hloupých lidí je na fóru spousta ... Nevím, co je na tom divného, jezdit na letních .... Venku už je docela slušná "Itálie" ...Řezňa píše:...jak říká můj kamrád(z E30.cz)..seš divnej.horis píše:Já mám už přezuto, respekt. na letních jezdím celou zimu a bez problému ....Jak říká můj kamarád, frajeři jezdí na letních
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
- Dudek Lubomír
[/quote]
Hmm a co s tím uděláš ??? Já ti to řeknu, vůbec NIC !!! Nic o tom nevíš, tr. právo kolem tebe proběhlo rychlostí blesku, víš o tom to samé, co já o jaderné fyzice.... Proto si z tebe dělám jen cecky, chápeš ??? A vůbec, co se tady z s VÁMI zahazüji. Většina lidí je tu super, ty pražské namachrovaná kurvy to tady jenom zasíraj ....
a jenom se do někoho navážejí ! ! ! Seru na VÁS, poslechnu většinu a ignoruji VÁS !
[/quote]
No asi takhle:Každýmu se jednou stane,že je v nesprávném rozpoložení a pustí nějaké to hovínko.Jen tak po očku tě sleduju už od tvého průjmového začátku a můžu ti říct, vydržel jsem to až do teď.
Můžeš tady o sobě napsat,jak si vůbec ten život představuješ?
Zajímá mě,co si vůbec o sobě a o nás myslíš,protože když se podívám na to,co jsi už napsal a na to,co tobě a o tobě napsali jiní, nezbývá mi nic jiného,než tě ohodnotit jako pořádného,ale opravdu pořádného kokota.
Kolik ti prosimtě je,že máš při svém "postavení" zapotřebí bejt všude,kde se objevíš za totálního dementa?Nemyslíš,že skutečnej chlap by měl taky umět občas napsat promiňte a nezlobte se.
Založ si v pokecu vlastní téma, které můžeš nazvat třeba JÁ HORIS a napiš tam něco o sobě a tvym náhledu na život,pak jen čti a čti a hodnoť to třeba po 10 odpovědích.
Možná ti to ukáže tu správnou cestu.
No a kdyby jsi potřeboval prohodit pár slov na tohle téma,tak bydlim v chomutově,kam to nemáš tak daleko.Samozřejmě můžem pokecat i o autech.
Tak zatim
No a k těm kolum.Na zimu jsem ani nepřezouval,neboť vyjíždim jen za pěkného počasí
Mějte se
Hmm a co s tím uděláš ??? Já ti to řeknu, vůbec NIC !!! Nic o tom nevíš, tr. právo kolem tebe proběhlo rychlostí blesku, víš o tom to samé, co já o jaderné fyzice.... Proto si z tebe dělám jen cecky, chápeš ??? A vůbec, co se tady z s VÁMI zahazüji. Většina lidí je tu super, ty pražské namachrovaná kurvy to tady jenom zasíraj ....
No asi takhle:Každýmu se jednou stane,že je v nesprávném rozpoložení a pustí nějaké to hovínko.Jen tak po očku tě sleduju už od tvého průjmového začátku a můžu ti říct, vydržel jsem to až do teď.
Můžeš tady o sobě napsat,jak si vůbec ten život představuješ?
Zajímá mě,co si vůbec o sobě a o nás myslíš,protože když se podívám na to,co jsi už napsal a na to,co tobě a o tobě napsali jiní, nezbývá mi nic jiného,než tě ohodnotit jako pořádného,ale opravdu pořádného kokota.
Kolik ti prosimtě je,že máš při svém "postavení" zapotřebí bejt všude,kde se objevíš za totálního dementa?Nemyslíš,že skutečnej chlap by měl taky umět občas napsat promiňte a nezlobte se.
Založ si v pokecu vlastní téma, které můžeš nazvat třeba JÁ HORIS a napiš tam něco o sobě a tvym náhledu na život,pak jen čti a čti a hodnoť to třeba po 10 odpovědích.
Možná ti to ukáže tu správnou cestu.
No a kdyby jsi potřeboval prohodit pár slov na tohle téma,tak bydlim v chomutově,kam to nemáš tak daleko.Samozřejmě můžem pokecat i o autech.
Tak zatim
No a k těm kolum.Na zimu jsem ani nepřezouval,neboť vyjíždim jen za pěkného počasí
Mějte se
nechtěl jsem to sem davat aby mě tu věřejně nezlynčovali
včera přezuto a kua moje popelnice neni až tak škareda
po dnešnim leštěni s PavlemD a jeho brachou
Uploaded with ShellUploader.
po dnešnim leštěni s PavlemD a jeho brachou
Uploaded with ShellUploader.

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
to vis, prazaci, tam napadne 5 cisel a hned je z toho kolapsBajzík píše:a víte jak vypadá sníh?DC píše:já tak nějak zimní kola na bawory nevedu, takže sem ani nepřezouvalbych vás chtěl vidět na okrskách
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- [CZ]Airwolf[OC]
Bajzik: mas nejaky problem s prazakama na letnich ?maca píše:to vis, prazaci, tam napadne 5 cisel a hned je z toho kolapsBajzík píše:a víte jak vypadá sníh?DC píše:já tak nějak zimní kola na bawory nevedu, takže sem ani nepřezouvalbych vás chtěl vidět na okrskách
jinak dneska sem okusil i jizdu nahore bez, se nedaloodolat, jak bylo krasne
Maca: nebyl jsi jediny
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Problém máš viditelně ty[CZ]Airwolf[OC] píše:Bajzik: mas nejaky problem s prazakama na letnich ?maca píše:to vis, prazaci, tam napadne 5 cisel a hned je z toho kolapsBajzík píše:a víte jak vypadá sníh?bych vás chtěl vidět na okrskách
jinak dneska sem okusil i jizdu nahore bez, se nedaloodolat, jak bylo krasne
![]()
Maca: nebyl jsi jedinyneskutecne krasny pocasi na unor a nahore bez
se tady hadate jak male decka 
ja jsem na svem pracovnim aute taky neprezouval ze dvou duvodu
1. byl tu snih 2-3 dny a ty jsem nevyjel
2. zimni sadu mam zahazenou takovym bordelem ze ji vyhrabu za 5 let nejdriv
kdyz je kalamita nez to roztaje nebo to prohrnou tak se najde stejne par idiotu co neumi jezdit ani s novyma zimnima tak je to uplne fuk
ja jsem na svem pracovnim aute taky neprezouval ze dvou duvodu
1. byl tu snih 2-3 dny a ty jsem nevyjel
2. zimni sadu mam zahazenou takovym bordelem ze ji vyhrabu za 5 let nejdriv
kdyz je kalamita nez to roztaje nebo to prohrnou tak se najde stejne par idiotu co neumi jezdit ani s novyma zimnima tak je to uplne fuk
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
ale pánové, nenechejte se jednoduše napálit přeci, dyť víte, že já s baworama přes zimu(myšleno když je sníh a sůl) nejezdim
tuhle zimu byla jediná vyjímka když sem se dostal s Wildou do hoškovic na letiště a to bylo pod bílou peřinou, jinak nikde nic, tak sem se poklouzal na letních a fungovaly fajn
viz. > http://youtube.com/watch?v=7cp8pnEL428
tuhle zimu byla jediná vyjímka když sem se dostal s Wildou do hoškovic na letiště a to bylo pod bílou peřinou, jinak nikde nic, tak sem se poklouzal na letních a fungovaly fajn
viz. > http://youtube.com/watch?v=7cp8pnEL428
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry