[/quote]
Hmm a co s tím uděláš ??? Já ti to řeknu, vůbec NIC !!! Nic o tom nevíš, tr. právo kolem tebe proběhlo rychlostí blesku, víš o tom to samé, co já o jaderné fyzice.... Proto si z tebe dělám jen cecky, chápeš ??? A vůbec, co se tady z s VÁMI zahazüji. Většina lidí je tu super, ty pražské namachrovaná kurvy to tady jenom zasíraj ....

a jenom se do někoho navážejí ! ! ! Seru na VÁS, poslechnu většinu a ignoruji VÁS !

[/quote]
No asi takhle:Každýmu se jednou stane,že je v nesprávném rozpoložení a pustí nějaké to hovínko.Jen tak po očku tě sleduju už od tvého průjmového začátku a můžu ti říct, vydržel jsem to až do teď.
Můžeš tady o sobě napsat,jak si vůbec ten život představuješ?
Zajímá mě,co si vůbec o sobě a o nás myslíš,protože když se podívám na to,co jsi už napsal a na to,co tobě a o tobě napsali jiní, nezbývá mi nic jiného,než tě ohodnotit jako pořádného,ale opravdu pořádného kokota.
Kolik ti prosimtě je,že máš při svém "postavení" zapotřebí bejt všude,kde se objevíš za totálního dementa?Nemyslíš,že skutečnej chlap by měl taky umět občas napsat promiňte a nezlobte se.
Založ si v pokecu vlastní téma, které můžeš nazvat třeba JÁ HORIS a napiš tam něco o sobě a tvym náhledu na život,pak jen čti a čti a hodnoť to třeba po 10 odpovědích.
Možná ti to ukáže tu správnou cestu.
No a kdyby jsi potřeboval prohodit pár slov na tohle téma,tak bydlim v chomutově,kam to nemáš tak daleko.Samozřejmě můžem pokecat i o autech.
Tak zatim
No a k těm kolum.Na zimu jsem ani nepřezouval,neboť vyjíždim jen za pěkného počasí
Mějte se