Kdyz zabrzdim tak, aby zabralo ABS /kopance do pedalu/ tak mi pohasnou svetla - asi tak na desetinku vteriny a pak je zase vse v normalu, i kdyz stojim dale na pedalu a ABS abeeskuje. To se stane pokazdy kdyz ABS zabere - je to normalni nebo mam hledat nekde v elektrice zavadu???
ABS a světla
- Dolik007
- Kontaktovat uživatele:
ABS a světla
Jeden takovej dotazecek - ne ze by to bylo zivotne dulezity, ale celkem me zajima proc tomu tak je...
Kdyz zabrzdim tak, aby zabralo ABS /kopance do pedalu/ tak mi pohasnou svetla - asi tak na desetinku vteriny a pak je zase vse v normalu, i kdyz stojim dale na pedalu a ABS abeeskuje. To se stane pokazdy kdyz ABS zabere - je to normalni nebo mam hledat nekde v elektrice zavadu???
..:: BMW 320i ::..
- Dolik007
- Kontaktovat uživatele:
No ono to je spis jen takovy probliknuti - vzdy kdyz poprve kopne ABS do pedalu. Ja si prave taky nevsim podobnyho problemu u jinych aut s ABS a proto sem to sem nahodil - jestli to bylo u E30 normalni nebo ne...DC píše:včera jsem zkoušel ABS a nevšiml jsem si že by světla pohasínaly
..:: BMW 320i ::..
tys tam byl?mizuh píše:Když venku není vhodný počasí tak proháníš miláčka po garážích co?DC píše:včera jsem zkoušel ABS a nevšiml jsem si že by světla pohasínaly
no přiznávám se, že máš pravdu
ad Fabie - tam to dělá běžně se servem - jak sepne čerpadlo, tak jdou volty dolů
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry