Objednání na dobírku.......
Objednání na dobírku.......
Jaké máte zkušenosti s posíláním ND na dobírku? Já jsem si před vánocemi objednal přes inzerát součástku na své auto a po týdnu mi přišla úplně jiná věc. Tak jsem hned volal původnímu majiteli, ale ten nebral telefony. Dovolal jsem se mu až po pěti dnech od doručení balíku. Řekl mi, že to není sice ta součástka, kterou jsem chtěl, ale že po několika úpravách ji lze použít. Na to jsem mu odpověděl, že nic upravovat nebudu, že chci originální díl a domluvili jsme se, že mu to pošlu zpět. Asi po deseti dnech se mi balík vrátil zpět, jako nedoručený. Prostě si to ten dobytek nevyzvednul. Když jsem se mu zase asi po pěti dnech konečně dovolal, tak se vymlouval na to, že to jeho manželka zapomněla vyzvednout, a ať mu to pošlu ještě jednou. Balík jsem poslal znovu na jeho adresu a do dneška mi peníze nepřišli. Ten dobytek mi nezvedá telefony a když ho zvedne a zjistí, že jsem to já, tak ho beze slova hned položí. Ta součástka byla v hodnotě 4000,-Kč , tak to nechci nechat jen tak, protože pro mě je to dost peněz. Nemáte někdo podobnou zkušenost? A jak jste ji řešili? Předem děkuji za odpovědi a rady.
měl sem něco podobnýho jen né za tolik, ale už sem se s tím smířil
chtěl sem škrtící klapku na Fiata a místo toho mi poslal na feldu 1,3 MPi, taky se z toho pořád vykrucoval a povídal, že je vrakoviště a telefon používaj 3 lidi, po 10 telefonech potom povídal, že o ničem neví a je to omyl a ať ho neotravuju, na balíku je adresa a neni problém mu dát nakládačku nebo molotovův koktejl, už bych nic na dobírku nechtěl, radši si pro to dojedu osobně, vyjde to levnějc
chtěl sem škrtící klapku na Fiata a místo toho mi poslal na feldu 1,3 MPi, taky se z toho pořád vykrucoval a povídal, že je vrakoviště a telefon používaj 3 lidi, po 10 telefonech potom povídal, že o ničem neví a je to omyl a ať ho neotravuju, na balíku je adresa a neni problém mu dát nakládačku nebo molotovův koktejl, už bych nic na dobírku nechtěl, radši si pro to dojedu osobně, vyjde to levnějc
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
-
Venca.
Na dobírku ani náhodou, pokud ho osobně neznám.
-------------------------------------------------------------
Tyhle "obchodní" legrácky docela frčí.
Ne každej je takovej bejk, aby si to "dořešil".
Řada lidí nemá čas a prostředky.
A s tím machýrek počítá.
------------
Skvělej je třeba "chiptuning" na dobírku a tak.
Proč ne, kavek dost.
------------
Já jel přes 300 km, abych se mrknul na skvělou motorku v pěkným stavu, najeto jen 3000 km.
Nakonec jsem prostředků nelitoval, skvěle jsem se aspoň pobavil

-------------------------------------------------------------
Tyhle "obchodní" legrácky docela frčí.
Ne každej je takovej bejk, aby si to "dořešil".
Řada lidí nemá čas a prostředky.
A s tím machýrek počítá.
------------
Skvělej je třeba "chiptuning" na dobírku a tak.
Proč ne, kavek dost.
------------
Já jel přes 300 km, abych se mrknul na skvělou motorku v pěkným stavu, najeto jen 3000 km.
Nakonec jsem prostředků nelitoval, skvěle jsem se aspoň pobavil
no to teda ne, ale on se dopustil přestupku a ty trestnýho činu, ale kvůli 4 K (je to na mě taky dost) někde běhat po soudech a platit odškodnění, aspoň se poučil tak jako jáDix píše:
Pár ran by mu vůbec neuškodilo
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
Však anonymně, třeba si někomu řekniMazety píše:no to teda ne, ale on se dopustil přestupku a ty trestnýho činu, ale kvůli 4 K (je to na mě taky dost) někde běhat po soudech a platit odškodnění, aspoň se poučil tak jako jáDix píše:
Pár ran by mu vůbec neuškodilo
Ja bych se snim nesral
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
na rány by asi vůbec nedošlo, takovýdle lidi nebejvaj vůbec doma
já bych se pokusil zinscenovat s třetí osobou zájem o nějakou inzerovanou věc a jel tam jakoby na inzerát - větší pravděpodobnost, že se s ním setkáš
No a tam mu rázně domluvit a vzít si adekvátní náhradu za způsobenou škodu.
On se má bát, ví moc dobře, že někoho wochcal, jen ať si zkusí něco někde hlásit kryplhovado.
já bych se pokusil zinscenovat s třetí osobou zájem o nějakou inzerovanou věc a jel tam jakoby na inzerát - větší pravděpodobnost, že se s ním setkáš
No a tam mu rázně domluvit a vzít si adekvátní náhradu za způsobenou škodu.
On se má bát, ví moc dobře, že někoho wochcal, jen ať si zkusí něco někde hlásit kryplhovado.
BMW The Ultimate Driving Machine
Já si věci na dobírku obědnával zatím jen tady od lídí z fóra a pokaždé jsem byl spokojený,ale z annonce a nebo od někoho úplně anonymního bych to neriskoval.
Já bych si tu práci dal,zajel si za ním tak s dvouma ranařema ať vysolí love i s nákladama a když ne,tak mu rozbít hubu a věř,že ti ty prachy dá.Hajzl jeden.
Já bych si tu práci dal,zajel si za ním tak s dvouma ranařema ať vysolí love i s nákladama a když ne,tak mu rozbít hubu a věř,že ti ty prachy dá.Hajzl jeden.
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
Ručně stručně!Fru Fru píše:Já si věci na dobírku obědnával zatím jen tady od lídí z fóra a pokaždé jsem byl spokojený,ale z annonce a nebo od někoho úplně anonymního bych to neriskoval.
HOTENTOT