Mam možnost to furt srovnávat s 325i a jede to znatelne hur hlavne Protoze to toci jen do 4500ot/min krouťák na stejnejch votackach je mozna vetsi, ale ten výkon to proste nema.Robert píše:No neřekl bych že ETA jede jako diesel, ikdyž dobrej turbo ropák taky nejede zle.
2.test 335i

Luter píše:paca píše:Ještě mu tam zbývá pár stovek otáček do červenýho, takže pojede určitě víc.Amper píše:na mojej byvalej 325i tiez tachac ukazal 220km/h tak z motorom 3,5musii viac
Nemám nic proti jo ale kde máš řečeno že to do červeného vytočí na pětku? jinak tady nevidím nic zajímavého.... 227.3(výpočet ne tacho) jela i moje bývalá 325 a průměrné zrychlení 7.3s ....takže nic moc měl by ses líp ukázatdodej čísla sprint na 400m zrychlení 0-200km/h nějaké video zrychlení jako tady má Ondra atd a ne to že to jede 220 a že jsi spálil na tom 4 gumy to nejsou žádné výkony a žádná frajeřina..............a nalakuj si ty kotouče vypadá to fakt strašně jak je to rezavé
a já blbec se doma s autem piplám abych tady neměl ostudu jak sem nahodím fotky......
![]()
![]()
SORRY za tu kritiku je to jen můj názor. Jestli to nebude rozežranost z taťkového vozového parku![]()
P.S. jen tak pro zajímavost ted dodělal E24 645i Turbo, už se těším na testy
Ono mít na autě nárazník a barevný kotouče je možná na pohled hezký ale co z toho?
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Mě točí eta 5.500ot/min (129ps), asi máš tu 122koňovku.101330 píše:Mam možnost to furt srovnávat s 325i a jede to znatelne hur hlavne Protoze to toci jen do 4500ot/min krouťák na stejnejch votackach je mozna vetsi, ale ten výkon to proste nema.Robert píše:No neřekl bych že ETA jede jako diesel, ikdyž dobrej turbo ropák taky nejede zle.
proto jsem to k tomu napsal. a navic diferak 3.46 taky neni zrovna krátkej. Předtim tam byl 4.1 a to bylo uplně jiný zrychlení.Prox píše:a taky letnaky pri 0° taky nemaji tu spravnou trakci.Luter píše:paca píše: Ještě mu tam zbývá pár stovek otáček do červenýho, takže pojede určitě víc.
Nemám nic proti jo ale kde máš řečeno že to do červeného vytočí na pětku? jinak tady nevidím nic zajímavého.... 227.3(výpočet ne tacho) jela i moje bývalá 325 a průměrné zrychlení 7.3s ....takže nic moc měl by ses líp ukázatdodej čísla sprint na 400m zrychlení 0-200km/h nějaké video zrychlení jako tady má Ondra atd a ne to že to jede 220 a že jsi spálil na tom 4 gumy to nejsou žádné výkony a žádná frajeřina..............a nalakuj si ty kotouče vypadá to fakt strašně jak je to rezavé
a já blbec se doma s autem piplám abych tady neměl ostudu jak sem nahodím fotky......
![]()
![]()
SORRY za tu kritiku je to jen můj názor. Jestli to nebude rozežranost z taťkového vozového parku![]()
P.S. jen tak pro zajímavost ted dodělal E24 645i Turbo, už se těším na testy
Až bude teplo a budou tam širší gumy, tak to určitě bude lepší
na neco takovyho se pamatuju...myslim, ze sme zrovna sundavali hlavu....101330 píše:Jednou jsem takovýho týpka jako jsi ty potkal, taky to delal, taky na ulici a taky v Praze. Tenkrát jsem byl čerstvej hrdej majitel 325e, zastavil jsem na kus řeči. A masérsky jsem jim vysvětloval že E30 jsou dobrý káry, ale jejich 318 se z mojí 325 nedá srovnat. Kapičku mi spadla čelist, když mi řekli že si do tý 318 dávaj 3,5i a že se to fakt nedá srovnat, protože moje ETA jede jak 324D, žere jak 325i a pojistku mam jak na třílitra. Vod tý doby jsem tudy jezdil jen Ventem.
pozdravuju a gratuluju
a co se cerstvyho majitele tyce, nechtel si nam nahodou tu etu prodat??
ale mysim, zes jel zrovna tim Ventem...kremova barva?
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

Na tohle si pamatuju taky ale nejsem si jisty jestli nabizel etu.Ono se tam stavovalo vic lidi.Jeste nám taky nabizeli treba ISo a nahradni dily.S tim klukem jsme se seznamili a on pak treba prijel ze vari ze potrebuje vodu a tak ruzny prihody.Iwan píše:na neco takovyho se pamatuju...myslim, ze sme zrovna sundavali hlavu....101330 píše:Jednou jsem takovýho týpka jako jsi ty potkal, taky to delal, taky na ulici a taky v Praze. Tenkrát jsem byl čerstvej hrdej majitel 325e, zastavil jsem na kus řeči. A masérsky jsem jim vysvětloval že E30 jsou dobrý káry, ale jejich 318 se z mojí 325 nedá srovnat. Kapičku mi spadla čelist, když mi řekli že si do tý 318 dávaj 3,5i a že se to fakt nedá srovnat, protože moje ETA jede jak 324D, žere jak 325i a pojistku mam jak na třílitra. Vod tý doby jsem tudy jezdil jen Ventem.
pozdravuju a gratuluju
a co se cerstvyho majitele tyce, nechtel si nam nahodou tu etu prodat??
ale mysim, zes jel zrovna tim Ventem...kremova barva?
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=