Lambda
Lambda
Kde v Praze koupit novou lambda sondu? A cena?
Re: Lambda
fa.Barták...jedna prodejna je mezi Libní a Černým mostem.Universální stojí cca.2.900.- orginál je o dost dražší.A taky záleží koli k tomu vede kabelů!IKE píše:Kde v Praze koupit novou lambda sondu? A cena?
e34/M540i
e34/M5 3.6
e34 2.5 24v vanos
ex e36 1.8i R.I.P
2x podauto: 2x1,3 MPi
Schmiedmann.cz
e34/M5 3.6
e34 2.5 24v vanos
ex e36 1.8i R.I.P
2x podauto: 2x1,3 MPi
Schmiedmann.cz
[url]http://www.mujweb.cz/obchod/ndbroz/lambda.htm[url]Tady je právě nabídka lambd.Skoro všechny jsou 4 drát.Zdá se mi divný že by se ničím nelišily když ta cena je tak rozdílná.Nechci totiž tu lambdu z felicie kupovat abych pak zjistil že mi je na prd.Zajímá mě něčí zkušenost.
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
Re: lambda
Super.Přesně takovou větu jsem potřeboval slyšet. DíkyRadim 046 píše:na svý 316i M40 mám labdu z felici za 850kč a podle počítače fachá tak jak má.Akorát předělat konektor

ahoj, mam otazku:
na emisnej kontrole mi ukazovalo velmi vysoke hodnoty CO2, tak som nechal vymenit katalyzator. dal som tam univerzal. vcera som bol znova na EK a ukazuje o nieco nizsie ale aj tak vysoke hodnoty CO2. ma vymenit aj lambdu? moze to byt nieco ine? vaznejsie? mam 318i M10 ´87. lambda, co tam ma teraz je H6 Bosch 0258 a idu do nej 3 kable. neviem, ci je dobra, a vhodna, tak som to auto kupil a teraz odstranujem zavady.
dakujem za info
na emisnej kontrole mi ukazovalo velmi vysoke hodnoty CO2, tak som nechal vymenit katalyzator. dal som tam univerzal. vcera som bol znova na EK a ukazuje o nieco nizsie ale aj tak vysoke hodnoty CO2. ma vymenit aj lambdu? moze to byt nieco ine? vaznejsie? mam 318i M10 ´87. lambda, co tam ma teraz je H6 Bosch 0258 a idu do nej 3 kable. neviem, ci je dobra, a vhodna, tak som to auto kupil a teraz odstranujem zavady.
dakujem za info
Fajčiť síce budem, ale piť neprestanem!
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
treba poladit vahu vzduchu, ale iba na emisiach ked budes napojeny na sonde aby si videl vysledok.cimo píše:ahoj, mam otazku:
dakujem za info
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
no a tie veci, na ktore si netrufam a tu v okoli nepoznam nikoho, komu by som mohol doverovat. moj dvorny opravar urobi sice vsetko na svete, ale ked som mu povedal ze na nete sa daju ziskat potrebne info, tak na mna len kukal, ze aano? on proste ide systemom rozoberiem, premeriam a uvidim. no a to nechcem. aj ked s tou vahou asi mam problem, stava sa mi, ze ked auto vytocim do vyssich otacok, tak ked uberiem plyn, zhasne motor a uz nenaskoci. pomoze len roztlacenie, a aj vtedy musim min. minutu-dve drzat nohu na plyne, aby znova nezhasol - motor ide nepravidelne a nedrzi otacky. potom zrazu naskocia ide normalne. proste nemozem ani prudko odist z krizovatky. uz ma to serie.
Max-Max napis mi prosim ta postup ako tu vahu ladit, ak sa dobre pamatam, tak mi tu chlapi radili aby som tam nieco natrel grafitom a bude to fungovat. ja tam proste vidim len krabicu so 4 maticami a nic viac. som z toho volaky zmeteny
Max-Max napis mi prosim ta postup ako tu vahu ladit, ak sa dobre pamatam, tak mi tu chlapi radili aby som tam nieco natrel grafitom a bude to fungovat. ja tam proste vidim len krabicu so 4 maticami a nic viac. som z toho volaky zmeteny
Fajčiť síce budem, ale piť neprestanem!