Já mám vyzkoušenej Harrachov, Javor a Rokytnici + hafo malejch..
Harrchov plnej Polaku, opruz
Javor silena sjezdovka, proste otres
Rokytnice dobra sjezdovka ale hafo lidi..

Jaky sou treba ty Herlikovice jak sou na ne vsude reklamy

Albert píše:Kde se dá v ČR dobře lyžovat? Poraďte...
Já mám vyzkoušenej Harrachov, Javor a Rokytnici + hafo malejch..
Harrchov plnej Polaku, opruz
Javor silena sjezdovka, proste otres
Rokytnice dobra sjezdovka ale hafo lidi..![]()
Jaky sou treba ty Herlikovice jak sou na ne vsude reklamy
JJ, moje řeč, byl jsem v prosinci tejden v Livignu a můžu jenom doporučit, super svahy, super počasí, krásný prostředí a navíc je to DUTY FREE zóna, takže ceny chlastu jsou výsměchem......Morgan Spiced 1l za cca 150,-, Jameson za 240,- nebo třeba 1 l kvalitní vodky ( Absolut, Smirnoff ) za cca 180,-.......opravdu náročnej zájezdFx píše:Bratranec ma hotel v Zelezny rude, takze bud tam, nebo jeste na chatu v Bedrichove (u Jablonce nad Nisou). Ale idealne asi fakt do ty Italie. Jezdi tam treba i Kebrdle.
hele a kterej tam ma za tyden tam jedu respektive v sobotu 22 a jede i zahy a age tak kdo se tam ukaze? prozkoumal sem tam vcera teren a driftiky dou samy v tech serpentinachFx píše:Bratranec ma hotel v Zelezny rude, takze bud tam, nebo jeste na chatu v Bedrichove (u Jablonce nad Nisou). Ale idealne asi fakt do ty Italie. Jezdi tam treba i Kebrdle.
penezma nekde jinde? pokud nepocitas cestu, tak to je priblizne nastejno... Ja treba letos pred vanocema byl v Italii v San Martin/Passo Rolle a platili sme za osobu 5200,- - ubytovani+permice na tejden, kdyz si to clvoek prebere, tak to vyjde priblizne stejne, mozna i levnej nez nekde u nas, jen s tim rozdilem, ze za tu cenu u nas clovek stoji ve fronte a trne hruzou, ze mu na placenym parkovisti vykradou auto... Ja uz 2 roky po tom co me jeden dederon sejmul na cesky sjezdovky nejezdim, to mi za to zniceny zdravi/vystroj/auto fakt nestoji....Albert píše:Jasne ze Italie nebo Rakousko je lepsi, ale cenove uz je to o dost jinde..
Takze proto se ptam, jestli je v CR misto kde se da nejak na urovni lyzovat...
Min. rok sem byl s rodicma na tejden ve Schladmingu, bylo to super, ale taky to sakum prdum vyslo skoro na 50 papouchu