Bacha na Masata
Bacha na Masata
nikdy nic neposilejte masatovi postou na dobirku, jelikoz zaplatite postovny a balik se vam vrati do mesice zpatky, nezakryvam ze me to docela nasralo, s prachama jsem pocital
to jen tak aby rec nestala a nemyslim si ze bych krivdil, protoze kdyby nekomu solidnimu dosly prachy tak aspon rekne bu nebo mu
to jen tak aby rec nestala a nemyslim si ze bych krivdil, protoze kdyby nekomu solidnimu dosly prachy tak aspon rekne bu nebo mu
když musíš, tak ..... BMW
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bacha na Masata
Já to tady nebudu psát do fóra, ale když se mne někdo zeptáte přes SZ, tak vám řeknu, co je Massat zač..darkeye píše:nikdy nic neposilejte masatovi postou na dobirku, jelikoz zaplatite postovny a balik se vam vrati do mesice zpatky, nezakryvam ze me to docela nasralo, s prachama jsem pocital
-
Mongolská tajná policije
Nabídky se ignorovat daj, ale poptávka težko. Přijde, sebere a majitele se ani nezeptáRobert píše:Jediná obrana proti takovejm lidem je nereagovat na jejich nabídky ani poptávky
Viď ty zmrde jeden ušatá? Ale nic netrvá věčně, ty a tví bědárovití čuráčci kamarádi skončíte přesně podle zásluh. Jako ty auta, rozebraní na díly a šup do kompostu
Tak se musim taky přidat, nechci nikoho obvinovat z krádeží, on jek sám píše jenom přebírá zboží, já vim i od koho, zveřejnovat nebudu, stejnak spousta z vás ví taky
Náhoda? Sháněl jsem zrcátka na svojí 21čku a inzerát jsem dal i na e21cz a ozval se týpek z písnice že je má a supr prodá, druhej den se ozval masat a nabídl mi je taky, ale to už volal ten týpek že se mu ztratili z auta, zajímavý ne?
Náhoda? Sháněl jsem zrcátka na svojí 21čku a inzerát jsem dal i na e21cz a ozval se týpek z písnice že je má a supr prodá, druhej den se ozval masat a nabídl mi je taky, ale to už volal ten týpek že se mu ztratili z auta, zajímavý ne?
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
2 darkeye: No já to měl s dobírkama naopak.
Asi 3 kreténům jsem dal adresu s tím, že mi to hned posílaj dobírkou,
za tejden jsem volal a prej to odešlo a za 14 dní už to nikdo nebral.
Nic jsem nezaplatil, ale sere mě, že jsem dal svojí adresu nějakýmu zmrdovi a vim prd co je to zač.

Asi 3 kreténům jsem dal adresu s tím, že mi to hned posílaj dobírkou,
za tejden jsem volal a prej to odešlo a za 14 dní už to nikdo nebral.
Nic jsem nezaplatil, ale sere mě, že jsem dal svojí adresu nějakýmu zmrdovi a vim prd co je to zač.
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Me sere posta tady na Praze4... Snad nikdy mi nedorazil listecek, ze mi prisel balik. Kdyz jsem balik cekal, normalne jsem se tam chodil ptat... A kdyz mi kdysi neco posilal Marek IS, tak prvni mesic jsem se chodil ptat v pondeli a patek... a pak jsem se na to vysral... nacez to asi prislo a pak se mu to vratilo a byl nasranej - tomu se nedivim, ale stve me, ze posta nefunguje, jak ma, a pak z toho jsou akorat problemy
E39 535i sedan
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
to je u me taky proto rikam ze az mi nekdo neco posle tak at mi rekne kdy a pak du na postu a rovnou si to vyzvednu.Kurvy postacky sou liny i dat listecek a kdyz ho hodi tak sem o 2 patra vys do ma a cekam na neFx píše:Me sere posta tady na Praze4... Snad nikdy mi nedorazil listecek, ze mi prisel balik. Kdyz jsem balik cekal, normalne jsem se tam chodil ptat... A kdyz mi kdysi neco posilal Marek IS, tak prvni mesic jsem se chodil ptat v pondeli a patek... a pak jsem se na to vysral... nacez to asi prislo a pak se mu to vratilo a byl nasranej - tomu se nedivim, ale stve me, ze posta nefunguje, jak ma, a pak z toho jsou akorat problemy
Tel : 773 622 822