Jaké auto tatínkovi???
Jaké auto tatínkovi???
Tata si po zrušení Galanta chce koupit nějaké auto do 250k. Chtěl bych se zeptat taky na vaše názory. Mě napadlo samozřejmě BMW, ale bude problém ho překecat.(Objem, spotřeba...) Chtěl bych 528i-535i r.v. asi 97 (nevim, co to je za řadu) Tatovi se líbí Fokus-ble
Držte palce, aby se mi podařilo udržet věrnost k BMW. Až se sveze, tak snad pozná... Nenapadá vás nějakej důvod, jak ho překecat? (Uvažujte taťkovsky)

325E Hoří vzduch 

Prodá mi to za 60kpaca píše:Kamoš prodává Z3 kabro, tak pokud by byl zájemDix píše:Ať si koupí Z4, a řekni mu že s tím omládne minimálně o 30 let (puberťák), tím pádem bude mít kolem sebe i nějaké buchtičky a to už je velkej důvod né ?:twisted:

Gdyž né tak to nech tatovi od Petea

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Chce za něj okolo 400tis, ale je fakt pěknýPeter píše:To se snad do 250k nevleze ne?paca píše:Kamoš prodává Z3 kabro, tak pokud by byl zájemDix píše:Ať si koupí Z4, a řekni mu že s tím omládne minimálně o 30 let (puberťák), tím pádem bude mít kolem sebe i nějaké buchtičky a to už je velkej důvod né ?:twisted:
http://bmwfan.webzdarma.cz/zetko.JPEG
No jelikož mám auto svoje, takže nikoho vozit nebudou, tak klidně coupé. Ale je to ůplně jedno. Doufám, že mi to bude často půjčovat.Dix píše:To Peter: a spíš něco mohutnějšího, nebo něco menšího do města! Já bych otci koupil nějakého offrouda s velkým kufrem

Mělo by to být ale nějaký stylový auto. Buď velký, nebo malý. Trojku, ale asi ne. Pokud ho nepřekecám na BMW, (teď mě asi zabijete), překecával bych ho na Fiat coupé 2.0T (0-100 za 6,5s), nebo Calibra turbo, prostě něco stylovýho. Jenže u non-BMW je problém se spolehlivostí. No jo, nemůžu si přece půjčovat nějaký podřadný auto...
325E Hoří vzduch 

- Spooky-0987