Mám bávo 2 a čtvrt roku.
investice - Za tu dobu mě na údržbě a opravách přišlo odhadem na 40tis+pojistky+benzín/plyn (píšu si to a jednou to spočítám přesně

). Nebál bych se po tý době ucházet o práci automechanika. Na autě kromě výměny motoru jsem si zkusil téměř všechny opravy.
havárky - 2x jsem to nedobrzdil a potkal se s obrubníkem (jednou proražená vana)
píčoviny - 2.7i láká pořád k blbnutí, skalpů mám nepočítaně, proher relativně málo, největší úpěch byl, když jsem vydráždil na semaforech L.Diablo. Na sex je to malý. Buchtám se E30 většinou nelíbí, pro ně je to moc hranatý.
spolehlivost - nikdy mi to na cestě nekykslo. Ale to je spíš otázkou údržby.
ostatní - na lidi to celkem dělá dojem, zvlášť když je svezu ostřejc. Ti, kdo na ně machrují že je to starý maj pravdu, ale většinou mají stejně respekt k týhle značce a svůj obdiv skrývají za blbý poznámky.
ostatní - ve svý cenový třídě myslím nejlepší auto na blbnutí (325i teda). Jezdím poměrně dost, cca 25tis km za rok, auto mám pro dopravu a zároveň jako hoby. Dost jsem do něj vrazil, peněz i práce a počítám, že ho ještě nějakej rok budu mít. Je sice 50 jinejch aut, který bych chtěl víc, ale moje E30 je teď pro mě nejrozumnější auto. Jinak co se týče koupě E30, jde hlavně o jedno - dobrá kastle. Všechno ostatní jde spravit/vyměnit, ale ta kastle je základ.