bmw 325i touring, rv.89, bila-prodano!!!
bmw 325i touring, rv.89, bila-prodano!!!
kolik date? 325i, 89, 250000km, koupeno za 109.000,-+proinvestovano cca 140.000,- (motor,tlumice, cepy, kotouce, desticky, servo, spojka, rozvody, visko, vejfuk, atd atd atd:arrow:

Naposledy upravil(a) marcelo dne 18. 01. 2005 14:33, celkem upraveno 1 x.
- Night.chimera
- Pavel Satava
- Kontaktovat uživatele:
...
cau pavle...no nerad, ale libi se mi jinej...to jsem devka prodejna...
s tim 100% stavem...ty fotky trochu lzou, je tam chycen levej prah a zadni pravy lem + nejake kvitka kolem auta...na bile je to dost videt, jinak klasika jako u vsech...dost to pri zbeznem pohledu snizuje cenu...
a s tou cenou premejslim kolem 50tis...je mi to lito, jenom loni jsem do toho dal pres 65...ale kdo to oceni? je tam malo jetej 2,5l za 15tis, fungl nove vsechny kotouce, tlumice, loziska, vejfuk, visko spojka atd atd za min 50tis. jenom zimni pneu fungl nove nokiany za 7tis...cocky s usmevem-HELLY + angely...no radeji nemyslet...
+ dalsi veci predloni -servo , spojka atd...olej, brzdy+drobnosti do toho nepocitam...
ale dyt to kazdy duverne znate...
s tim 100% stavem...ty fotky trochu lzou, je tam chycen levej prah a zadni pravy lem + nejake kvitka kolem auta...na bile je to dost videt, jinak klasika jako u vsech...dost to pri zbeznem pohledu snizuje cenu...
a s tou cenou premejslim kolem 50tis...je mi to lito, jenom loni jsem do toho dal pres 65...ale kdo to oceni? je tam malo jetej 2,5l za 15tis, fungl nove vsechny kotouce, tlumice, loziska, vejfuk, visko spojka atd atd za min 50tis. jenom zimni pneu fungl nove nokiany za 7tis...cocky s usmevem-HELLY + angely...no radeji nemyslet...
+ dalsi veci predloni -servo , spojka atd...olej, brzdy+drobnosti do toho nepocitam...
ale dyt to kazdy duverne znate...
děvka prodejná
já myslim blázen
Pochopim, nacpat do mazla 250k, ale pak ho pustit za 50k
To bych ro radši dojezdil do důchodu
Jinak nic ve zlym, já mám do 250k ještě co dohánět

Pochopim, nacpat do mazla 250k, ale pak ho pustit za 50k

To bych ro radši dojezdil do důchodu

Jinak nic ve zlym, já mám do 250k ještě co dohánět

(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
co koupis?marcelo píše:je to marne, drzim smutek, malem jsem brecel...je prodan...
e30 jsou jedny s nejkrasnejsich aut na svete...ted to vim...
Tel : 773 622 822
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jsou.Můžu ti říct, že mě to auto skoro denně sere.Stále nevyřešená velká spotřeba, kolísání otáček, nízká teplota, ..... Prostě mám deset tisíc nevyřešenejch problému, ale nedokážu to prodat ...marcelo píše:je to marne, drzim smutek, malem jsem brecel...je prodan...
e30 jsou jedny s nejkrasnejsich aut na svete...ted to vim...

Ale ty jak tak koukám už jsi změnil vůz, nechceš sem jen tak mrsknout nějaký foto.Copak to je za motorizaci ? Podle té malé fotky asi 1.8 viď ?Flery píše:co koupis?
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
skus mrknout na mou WWWTweety píše:..Ale ty jak tak koukám už jsi změnil vůz, nechceš sem jen tak mrsknout nějaký foto.Copak to je za motorizaci ? Podle té malé fotky asi 1.8 viď ?

Tel : 773 622 822
ted sem se koukal na tvuj web a tu bilou e30 si rostrelil ty a nebo nekdo hned po tom co si mu to prodal..???Flery píše:skus mrknout na mou WWWTweety píše:..Ale ty jak tak koukám už jsi změnil vůz, nechceš sem jen tak mrsknout nějaký foto.Copak to je za motorizaci ? Podle té malé fotky asi 1.8 viď ?jo je to 1,8
to sem teda vazne cumel..nalesteny fotky ze vsech stran a najednou tohle..
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, pěkná.Ale mrknul jsem se taky na tu pěknou E30 a připomělo mi to prodej mého Nissana Micry.V úterý jsem jí prodal, ve středu jí opřel o svodilda a ve středu ji naboural úplněFlery píše:skus mrknout na mou WWWTweety píše:..Ale ty jak tak koukám už jsi změnil vůz, nechceš sem jen tak mrsknout nějaký foto.Copak to je za motorizaci ? Podle té malé fotky asi 1.8 viď ?jo je to 1,8