No ja bych zase nevlez do MerglaAnd píše:ja bych radsi tu petku vzaduPawka G. píše:Jo a moje plechový zlatíčko![]()
![]()
Babi a auta!
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Já samozřejmě moc dobře vím kdo to je, celý stůl si pamatuji. Boxera alá Tajkvondo. Nařezance alá nikdo na mně nemá. Velkýho kuřáka co nešlukuje, ty hnusný holky. Pak sebe alá když mám 5 piv jsem neljepší na světě ve všem a pořádFx píše: No ty kravo![]()
Tak ted se tady valim smichy, mas stesti, ze jsem se jeste nenapil toho kakaa
Utopit se v hrnku by asi nebylo moc super
![]()
Mimochodem, jestli jde jen o to, kdo sedi vedle, tak pro bmwm3 tu je mala rekapitulace Silvestra (Mayoumi a jeji kluk - muj kamos):
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za pochvaly.
2Maranelo : Víc nemůžu
Takové fotky se nedělají,neboť to není umění a je to jen pro mé oko
2Albert : Já si myslim.Podle mě je na koupališti někdy vidět i více a tak to podle mě není žádná úchylárna ukázat přítelkyni nahoře bez.Ale tak nebo tak,stejně bych měl asi krušný chvíle,kdyby se dozvěděla,že jsem sem tu fotku dal

2Pawka G. : Alfy se mi vždycky líbili.Taková 155 v tom 2,5 6V a nebo s označením Q4,hmmmm.Ty kola bych ti sundal
Ale to jsou ty Scorpia,co se dávají origo na Fiaty viď ? To by bylo asi na bábowce trochu nevkusný.Ale normální Áčkový Borbety by se mi tuze líbily.
2Maranelo : Víc nemůžu
2Albert : Já si myslim.Podle mě je na koupališti někdy vidět i více a tak to podle mě není žádná úchylárna ukázat přítelkyni nahoře bez.Ale tak nebo tak,stejně bych měl asi krušný chvíle,kdyby se dozvěděla,že jsem sem tu fotku dal
2Pawka G. : Alfy se mi vždycky líbili.Taková 155 v tom 2,5 6V a nebo s označením Q4,hmmmm.Ty kola bych ti sundal
Jojo, Lukáš ala "Máš ňákej problém, nácku?"bmwm3 píše:Já samozřejmě moc dobře vím kdo to je, celý stůl si pamatuji. Boxera alá Tajkvondo.
Schade ala "Jeee, Ukrajinci. No co, Klaru tady nechame a zdrhame"Nařezance alá nikdo na mně nemá.
...a takovejch nas tam bylo vicVelkýho kuřáka co nešlukuje
No comment, kdo to tam pozval?ty hnusný holky.
Tkanicku ti opravdu nepujcimPak sebe alá když mám 5 piv jsem neljepší na světě ve všem a pořád
Jmena netreba resitjen jména mi trošku vyskočily
A abych tu nemlel pouze OT, tak pro Tweetyho: Pritelkyne moc pekna a tahle fotka mi prijde jako kapku neco jinyho nez to, co sem dal and. Nerikam, ze ty jeho fotky jsou osklivy, po technicky strance samo lepsi nez tahle - ale ta tvoje fotka je proste pekna momentka z plaze... A to, co sem dal and, tam je proste ta holka naha planovite, a to je neco, co sem snad az tak nepatri (hlavne ta posledni, co sem dal)...
E39 535i sedan
A co bys cekal ? Ze na to budu reagovat tak, ze pojedu za mladou a reknu ji at se svlikne, ze si potrebuju udelat par fotek ?And píše:bylo me jasny ze jak se tady objevi prispevek od tebe tak to bude neco takovyho.mysli si co chces ale uz me dej prosimte pokoj
Nejsem jako ty, aby mi nekdo rek skoc do zdi a ja to bez rozmysleni udelal...i kdyz ty bys do ty zdi skocit moh
To nejde abych ti dal pokoj, to bys mel moc lehky a navic byla by to celkem nuda
Dezertuj na MB forum, nebo spachej sebevrazdu, do ty doby mas svuj fanklub jistej