alkaba píše: ↑03. 03. 2020 11:55
No, někdy je lepší to nepočítat
Vždycky je lepší to nepočítat.
Zamlada jsem byl automasochista jako většina zdejších členovců, teď k stáru jsem se přetransformoval na autosadistu, to jest, pokud měrka oleje neukazuje nic, zatím netřeba nic dělat, pokud dvě svíčky zapalujou, tak to má poloviční spotřebu, když jdou od brzd jiskry, co zapalujou v létě trávu kolem cest, tak to stačí pochcat a vydržet do podzimních dešťů. Nějaký prapodivný zvuky od čehokoliv odstraňuju stylem volume na rádiu plně doprava, únik jakýkoliv provozní kapaliny řeším nedolitím, takže nemá co kapat. No takhle nějak vydrželo mý iso se mnou přes 100 tisíc km, a podle všeho stejně i s minulým majitelem, kupodivu v zimě v létě startuje napotřetí jak nic, a nejlíp se cítí obsazený čtyřma stokilovejma chlapama a kalfasem betonu v kufru.
Tak vážně:
Wintrkhára: cca 5000km/za zimu - spotřeba cca 10/100, olej a filtr, víc tomu nedopřeju, díly jen z půdy.
Sommerkhára: cca 5000km/za léto - spotřeba cca 10/100, olej, filtr, brzdovka, dvě nový gumy + pár cipovin, dohro max. za 10kKč.
Rejskhára: cca 1000km/za sezónu - spotřeba nevim, olej, filtr, nemrzka, brzdovka, novej chladič (začal chcát), všechny gumy KO, ještě jsem nekoupil, neměl bych na základní životní potřeby (pivo & rum).