Jak jsi přišel na to, že by nás tam bylo padesát? Naposledy bylo u mě 5 lidí v bytě už byl problém kam si sednout, aby všichni viděli na obrazovku, takže u mě to nepůjdeGeRoX píše:hehe to verim...ale ja bych byl spise pro neco vetsiho nez 50 lidi na rozloze 3x2m...Fikux píše:Nejlepší klubovna by byla u tebe doma GoroxiGeRoX píše:no ja nevim...ani nerekl ze by to tam mohlo byt...ale chtelo by to naky misto...
vite nekdo o necem? treba u nekoho v garazi...v naky klubovne..atd..![]()
NFSU 2
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
To by nebylo ... a s těma 60tis. jsem to psal já ty hlavo skopováGeRoX píše:no ten pocet podle toho kolik lidi se tady rozepisuje ze trha 60 k a vejs na driftehc...chtel bch se na ne podivat...
...mala obrazovka...tak by to chtelo nakej projektor...![]()
by nebylo do veci...hrat to na prjektoru na dvou kompech pres kabel...
no to jeste nevim...ridit uz sice neumim ale zelvy me tam snad odvezou...
k tomu umeni...:
ted jsem cetl chvalu na nekoho na tuning foru...cituji.." to je husty jak umis tocit tim koleckem a k tomu jeste slapat na tri pedaly..."...byla to chvala na nakyho typa s evo VIII...
...vis jak se to dela? ja to v zivote neslysel....

ted jsem cetl chvalu na nekoho na tuning foru...cituji.." to je husty jak umis tocit tim koleckem a k tomu jeste slapat na tri pedaly..."...byla to chvala na nakyho typa s evo VIII...
...vis jak se to dela? ja to v zivote neslysel....

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Fikux píše:To jo, ale důležitý je, vždy tunit jedno auto během jedný podepsaný smlouvy... já jsem dělal to, že jsem měl tři auta a na ty jsem si kupoval vše co bylo ... takže jsem pak měl tři auta podobného výkonu, ale nakonec mi na ty největší vychytávky nezbejvalo penězDan td píše:Jak za kraviny ? Já taky kupuju, co se odemkne, myslel jsem, že to je naopak potřeba ...Fikux píše:Utrácel jsem moc peněz za kraviny ... teď jsem si vytunil jenom Pažouta a zkusil jsem Lexuse a ten je fakt našlaplej ... zadní náhon a jede to jako kráwateď šetřim prachy, že si buď pořídim Supru nebo Mustanga. To uvidim co se mi tam všechno bude odemykat
A když teda už mám všechno odjetý, peněz dost, nakoupený co jde a už se nic neděje, tak není jiná cesta než začít znova ? Tunil jsem jedno auto a teď mám TT - když se odemklo, taky vytuněný co to jde
a mas i vsechny casaky a DVD nebo co to je??
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Dan td píše:Přesně tak ... já musel začít znova a postup následovný, že jsem si vždycky po uzavření smlouvy našetřil nějaký prachy a pak vytunil jednu z nových kár na určitý počet hvězdiček na splnění smlouvy ... pak jsem teprve dojezdíval závodyFikux píše:To jo, ale důležitý je, vždy tunit jedno auto během jedný podepsaný smlouvy... já jsem dělal to, že jsem měl tři auta a na ty jsem si kupoval vše co bylo ... takže jsem pak měl tři auta podobného výkonu, ale nakonec mi na ty největší vychytávky nezbejvalo penězDan td píše: Jak za kraviny ? Já taky kupuju, co se odemkne, myslel jsem, že to je naopak potřeba ...
A když teda už mám všechno odjetý, peněz dost, nakoupený co jde a už se nic neděje, tak není jiná cesta než začít znova ? Tunil jsem jedno auto a teď mám TT - když se odemklo, taky vytuněný co to jde![]()
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo neporadí ?Dan td píše:Fikux píše:To jo, ale důležitý je, vždy tunit jedno auto během jedný podepsaný smlouvy... já jsem dělal to, že jsem měl tři auta a na ty jsem si kupoval vše co bylo ... takže jsem pak měl tři auta podobného výkonu, ale nakonec mi na ty největší vychytávky nezbejvalo penězDan td píše: Jak za kraviny ? Já taky kupuju, co se odemkne, myslel jsem, že to je naopak potřeba ...
A když teda už mám všechno odjetý, peněz dost, nakoupený co jde a už se nic neděje, tak není jiná cesta než začít znova ? Tunil jsem jedno auto a teď mám TT - když se odemklo, taky vytuněný co to jde![]()
Nevim proč, ale nějak se mi to tam blbě vepsalo ... má odpověď je obsažena v mém přechozím příspěvku
Přesně tak ... já musel začít znova a postup následovný, že jsem si vždycky po uzavření smlouvy našetřil nějaký prachy a pak vytunil jednu z nových kár na určitý počet hvězdiček na splnění smlouvy ... pak jsem teprve dojezdíval závody
Přesně tak ... já musel začít znova a postup následovný, že jsem si vždycky po uzavření smlouvy našetřil nějaký prachy a pak vytunil jednu z nových kár na určitý počet hvězdiček na splnění smlouvy ... pak jsem teprve dojezdíval závody