mluviti zlato mlceti stribro, co ty na to? co je nam do toho? nic, dokonce me to ani nepohorsilo, fotky naky nahy holky, at si kazdej dela co chce, kazdyho vec, me to pripada trosku ujety - chces-li uchylnybřečka píše:A co je vám vůbec po tomTo je snad jejich věc
Babi a auta!
mno nevím...každej má nějakou "úchylku". Někdo jezdí autem jak prase, nekdo si propíchne bradavky, někdo desetkrát denně utírá prach...Elix píše:mluviti zlato mlceti stribro, co ty na to? co je nam do toho? nic, dokonce me to ani nepohorsilo, fotky naky nahy holky, at si kazdej dela co chce, kazdyho vec, me to pripada trosku ujety - chces-li uchylny
Jak říká Anička..a prrroč ne?
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Taky zastávám názor že je to každýho věc.Někdo je prostě takovej,že mu nevadí dávat fotky na net,a co ? A to že je nahoře bez ? No a,každá druhá v létě na koupališti.A jsou snad ujetý ? Myslim že je to normál.Ale je fakt,že moje by mi to asi nedovolila a to takový fotky mám taky v PC.
2And : Náhodou docela hezká !
2And : Náhodou docela hezká !
ví, mimochodem ja jsem taky ujeta......to je fucktYXOman píše:To by sedělo i na TebeElix píše:mluviti zlato mlceti stribro, co ty na to?břečka píše:A co je vám vůbec po tomTo je snad jejich věc
A vlastně skoro na každou holku
Ale proč o někom říkat že je ujetej, když ho ani člověk nezná? Třeba o tom ani neví, že jí sem And dal...
uchylove ste akorat vy kdyz se tady muzete zblaznit kvuli aktu kde sou videt prsa
neco podobnyho jak v americe kdyz vypadly kozy janet jackson to ste byli vsichni velci borci a reci jaci sou tam blbci kdyz z toho delaj aferu a tady proti me zbrojite za kazdou cenu
ostatnim dekuji za pochvalu, taky se mi moc libi
ale ty zeleza se me taky nelibi a furt na ni tlacim at to sunda a uz slibila ze vynda aspon nektery
je na to fakt ujeta a a ma aj neco dole
chcete fotku? 
ostatnim dekuji za pochvalu, taky se mi moc libi
ale ty zeleza se me taky nelibi a furt na ni tlacim at to sunda a uz slibila ze vynda aspon nektery
----------------------:)
Třeba do SZ
A železo je dobrý
Nesundavat 
Naposledy upravil(a) ondra_m dne 03. 01. 2005 20:21, celkem upraveno 1 x.
Ondra ex.M-Fahrer
Kurnik co to resite
Ok, je to kazdyho vec, ja sem se nad tim jen pozastavil, prece jen se ty fotky "trochu" lisej od tech vsech predchozich.. nerikam ze s elix podobny fotky nemam
, ale neuvidite je ani kdybyste me mucili..
P.S. 2 And: Nechces si dnes vecer udelat hezkou chvilku s pritelkyni a se stativem? ze bys nam sem zejtra hodil fotoreportaz jak je to doopravdy s tema soulozema v Brne

Ok, je to kazdyho vec, ja sem se nad tim jen pozastavil, prece jen se ty fotky "trochu" lisej od tech vsech predchozich.. nerikam ze s elix podobny fotky nemam
P.S. 2 And: Nechces si dnes vecer udelat hezkou chvilku s pritelkyni a se stativem? ze bys nam sem zejtra hodil fotoreportaz jak je to doopravdy s tema soulozema v Brne
Naposledy upravil(a) Albert dne 03. 01. 2005 20:42, celkem upraveno 1 x.