Tohle si koupí jenom divnej člověk

Ta petlice aby zavřel vysypanou ele. střechu
Jo jen škoda že při dovozu z Japonska se jí nějak zatoulalo 130.000km z tachakindlosch píše:O červené karkulce - Japan E36 M3
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
Jak píše Kouba, každé cabrio mělo baterku v motorovém prostoru, kvůli závaží. Kola jsou cajk, tyto kola mají takové ET.SwissCabrio píše:Tak auto celkem pekny ... myslim, ze i cena je primerena, takova Evropska uz ...![]()
Ale co ta baterka v motoru - ja myslel ze 325 ji mely v kufru. A kola taky nejak vic koukaj ven z blatniku, nez by mely.
HezkyZavarenec píše:Jo jen škoda že při dovozu z Japonska se jí nějak zatoulalo 130.000km z tachakindlosch píše:O červené karkulce - Japan E36 M3
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
AD2 : původně to mělo jen červený sitze, spodek palubky, tapce (výplně) a volant. zbytek už někdo došíval... a origo to není...
Co všechno se nedá dohledatZavarenec píše: Jo jen škoda že při dovozu z Japonska se jí nějak zatoulalo 130.000km z tacha
AD2 : původně to mělo jen červený sitze, spodek palubky, tapce (výplně) a volant. zbytek už někdo došíval... a origo to není...
Tady :alkaba píše:Docela by mě zajímalo jak jsi k tomu přišel
Hmm, tak to jsem nevedel.Alois píše:Jak píše Kouba, každé cabrio mělo baterku v motorovém prostoru, kvůli závaží. Kola jsou cajk, tyto kola mají takové ET.SwissCabrio píše:Tak auto celkem pekny ... myslim, ze i cena je primerena, takova Evropska uz ...![]()
Ale co ta baterka v motoru - ja myslel ze 325 ji mely v kufru. A kola taky nejak vic koukaj ven z blatniku, nez by mely.
Co bych viděl jako problém - za tu cenu - tak automat. Ten automat už tak těžké cabrio zabije, sice jsem v cabriu v automatu nejel, ale dokážu si to přdstavit. Být to manuál tak ani neceknu.
Koukám po nějakém slušném 320i/325i kupé a nic normálního nejde najít, ty auta už nejsou a nebo si je každý drží v garáži a ani nedutá
Swiss: To závaží má skoro 30kg, takže je to těžší a je to přesně nakalkulované na vibrace, takže to asi něchtěli soudruzi rozhodit. Baterka je bych řekl lehčí, ve velikosti který se dává do e30.