kouBaMW píše:A divite se ze je tady mrtvo ? Kdyz tady nejaky novacek zalozil topic, dostal hned cocku "musis hledat" "hledej" "hledej" " nespravna sekce" a podobne picoviny, hlavne jeden nejmenovany Vocas se v tom vyzival a pro urazky nechodil daleko..To kazdeho prejde chut tady byt. Ja vzdycky rikal, budte radi ze tady alespon nekdo chodi a trochu to tu ozivuje.., protoze se tim rozviji dalsi diskuze. Fb je zase extrem, tam se ptaji i na dolivani oleje..
Jo, je tu čím dál víc mrtvo.
A je to tím, že se zde nechala vykvést blbost.
Ta je jak kytka, kterou musíš neustále zastřihávat a držet při zemi, aby nevyplnila celý prostor.
Zrovna kvůli tobě a dalšímu teleti s přezdívkou DVORIS mi pan administrátor na podnět vás dvou sebral funkci moderátora.
Nejspíš jsi ani nevěděl, že já moderuju jen a pouze sekci Technika, takže veškerý hlášky jako "nesprávná sekce" a podobně ani nemohly být moje.
Co se týká "hledej" - no ano, strávil jsem stovky a spíš možná tisíce hodin tím, abych dal dokupy příspěvky tak, aby se dalo hledat a nalezený výsledek byl přínosem.
Když se podívám do statistiky, smazal jsem za těch 7 roků:
- víc jak 25 000 příspěvků v Technika & Servis - Standardní,
- víc jak 14 000 příspěvků v Technika - Úpravy E30,
- asi tak 30 příspěvků v Technika - otázky a odpovědi (FAQ).
A co se týká úvodní stránky e30.cz, tam kdysi byla mimo jiné třeba "Tabulka typů" se základními technickými daty o jednotlivých motorech, např. čísla rozdělovačů, řídících jednotek, údaje o typech vstřikování, zapalovacích cívkách atd.
Tu jsem kdysi překládal z němčiny a doplňoval dalšími údaji zrovna já.
Všechno je o lidech - pokud jde panu administrátorovi jen o ty prachy z poplatků, přičemž původní smysl fóra, tj. pomáhat si a probírat témata kolem BMW E30 jž není prioritní, pak je samozřejmě správně, že zde již nepůsobí ten "nejmenovany Vocas".
Zbývá sem jen plivnout, víc si už si to tu nezaslouží...
-