alternátor ????
alternátor ????
Prosím pomóóóc. Jsem se čerstvě zaregistroval, protože zoufale sháním radu pro odstranění mojí poruchy. Asi před týdnem se mi při otočení klíčkem ve spínací skříňce nerozsvítila kontrolka
nabíjení. Svítila pouze kontrolka oleje. Pomyslil jsem, že to odešla kontrolka. Ouha po třech dnech mne Bago nechalo uprostřed města na holičkách
. Po odtažení jsem nabil baterku a motůrek naskočil. Konrolka bohužel furt nesvítí, i když jsem ji vyměnil. Může to být alternátor? Asi nenabíjí. Jak to s určitostí zjistit
Nebo je to někde jinde
Poraďte prosím.
klasika jete uhliky ... neviem preco, ale na bawu mi to vzdy strasne slabo svietilo - nikdy nesvietilo na plno ako ked napr. zhodim remen z alternatoru, myslim ze tomu staci ked alternator dava nejake napatie ale je jedno aky prud .. tak ta to drzi v divnej iluzii ze to nabija
ak si z praglu tak uhliky kupujem v hostivari (autoelektro u nadrazi hostivar) za par korun (asi 80 - tie sa musia napajkovat), resp. cela suciastka s pruzinami (origo bosch) okolo 400. Pri troche sikovnosti to vymenis na parkingu pred tym obchodom
ak si z praglu tak uhliky kupujem v hostivari (autoelektro u nadrazi hostivar) za par korun (asi 80 - tie sa musia napajkovat), resp. cela suciastka s pruzinami (origo bosch) okolo 400. Pri troche sikovnosti to vymenis na parkingu pred tym obchodom
e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20
e32 730iA
ex e34 525i m20