Tak teď je mi jasný proč jsi při stavbě V8 v topicu vždy psal jak máš malou garáž.

dr-z je hodně slušný stroj, takový nesmrtelný a hodnýSwissCabrio píše:Opravdu pestre ... Dost dobry. Respekt.
Jeden cas jsem mel Enduro motorku (Suzuki DR-Z 400), ale me to moc nebavilo (kdyz jsem byl vic na zemi nez nad sedlem).
Ale jo, DRZ-ka byla takova brbla ... Stale si brblala to svoje ... Koupil jsem ji jako funglovku v roce 2002, ale za 3 roky, co jsem ji mel jsem s ni najezdil asi 3000 km, vetsinou na silnici ... Tak jsem ji prodal a ted uz mam jenom silnicku (Honda VFR).mychal píše:dr-z je hodně slušný stroj, takový nesmrtelný a hodnýSwissCabrio píše:Opravdu pestre ... Dost dobry. Respekt.
Jeden cas jsem mel Enduro motorku (Suzuki DR-Z 400), ale me to moc nebavilo (kdyz jsem byl vic na zemi nez nad sedlem).kámošův otec jí občas s náma protáhne, a víš jak se to říká, kdo nepadá nezrychluje
já se s tím válím pořád, co závod to malá go motorky
pravda leze to dost do peněz, jeden závodní víkend je 3-10tis a snažím se co 14dní někde být plus tréning.
Moc pekny!Dendo píše:Zaujimava tematak aj ja sa pridam. Alkaba klobuk dole
. Ja nez som zacal s motorkami a neskor s autami, som sa venoval vselijakemu elektro bastleniu vsetkych moznych veci, ale nakoniec ma najviac bavilo vysoke napatie a teda konkretne stavba roznych typov Teslovych transformatorov (Tesla coil) . Tu je par fotiek
Zavarenec píše:Já sem tak trošku taky zahrádkář... spíš pěstitel chilli papriček všech možnejch odrůd a druhů... + následná konzumace![]()
![]()