Jakozto bejvalyho cyklistu, tak me poslednich nekolik let dost berou retro jizdni kola - specialne zavodni na cyklokross, pripadne na drahu (velodrom, oval). Uz jsem zacal pomalu syslovat i nejaky veci (soucastky), az si jednou sestavim svoje kolo snu (jaky jsem nikdy nemel, a vzdy chtel).
A taky rad slepuju modely aut z papiru ... s mojim synem. Kdo by neznal ABC, ze?
V neposledni rade taky rad jezdim na motorce, kdyz ovsem mam podepsanou bumazku od manzelky ...

Tak jsem zvedavej, co kdo vytahne na svetlo bozi ...

Jsem si mohl rovnou koupit stare Rollady nebo třeba Tudor a mit vystarano
 Jsem si mohl rovnou koupit stare Rollady nebo třeba Tudor a mit vystarano  Ale zas takhle diky nepřebernemu množstvi variant je furt si s čim hrat
 Ale zas takhle diky nepřebernemu množstvi variant je furt si s čim hrat 

Dlouhou řadu let jsem nosil Seiko Sportura SNJ007 , miloval jsem ty hodinky, tu dobu jsem za ně platil docela nesmysl, bohužel jsem je jednoho dne rozbil a od té doby nosím jen obyč Casio edifice 120L , mám rád hodinky s koženým páskem a oběma ukazateli času
 Dlouhou řadu let jsem nosil Seiko Sportura SNJ007 , miloval jsem ty hodinky, tu dobu jsem za ně platil docela nesmysl, bohužel jsem je jednoho dne rozbil a od té doby nosím jen obyč Casio edifice 120L , mám rád hodinky s koženým páskem a oběma ukazateli času