Prodam Bmw e30 1.8kupe chromak .! Bohužel bez stk !
Jinak stav dle staří.

Více info na telefonu nebo e-mailu.
777322248
Michael345 píše:Dobrý den,
ta cena na Bazos.cz byla jen na zkoušku.a ani jsem ji tady radši ani nezmiňoval . Vím ze je to prehnané. Chtěl jsem ať sami nabídnete.
Moje představa je 25000
Díky
To jsi neměl dědkuAsmodeus píše:Já už vidím DVORISe, jak se přišmatle o berli v bačkorách a se zmijovkou přes uši,aby nedostal průvan, dvakrát do toho šprtne klackem, podrbe se na kulách, z kešeně vysolí půlku svého ředitelského důchodu, nasraně si odplivne a za rok to bude v klubovkách jako TOPina![]()
Já to mít kam dát tak už je to domaMattyX píše:Jako je to smutný, ale za 25K kompletní (relativně pokud nepočítám ty chybějící plechy) chrom, coupe by´t na renovaci je dneska asi tak nějak normál... doba kdy se se to dávalo za 5K je pryč bohužel pánové a můžeme se tu vztekat jak chceme, ale nejsou...
Kdyby mi někdo chtěl darovat chrom coupé, na nápravách, nemusí být úplně kompletní za 5K sem s tím, na závodní projekt beru cokoliv co není totálně v kaši![]()
Edit: v inzerci máme krásnýho bouranýho plasťáka za dvacku !takže pak je otázkou kde je větší přestřel