poslednú dobu sa pohrávam s myšlienkou čo s mojou E30. Je to moja srdcovka, mám to auto fakt rád aj keď mi občas zdvihne tlak. Je to 318i coupe 91´ v Granitsilber metalic, krásny, skoro 100% tný originál bez vonkajšej hrdze (

Je to už nejaký čas čo som bol z toho auta úplne mimo, všetko bolo super, všetko mi stačilo. Poslednú dobu rozmýšľam či sa posunúť niekde ďalej alebo nechať auto ako absolútny originál.
Pohrávam sa s myšlienkou buď zástavby silnejšieho motora alebo GO súčasnej M40ky prípadne s kamošom sa pohrať so zvodmi, urobiť ladený výfuk, je tam kopu miesta, nápadov mám mnoho. Sám neviem či robím dobre, či to stojí za to jebnúť tam niečo iné a zabiť originalitu auta, na druhej strane sa mi ponúka zážitok zo silnejšieho motora, lepší prejav, ťah, proste väčšia "Freude am Fahren". To už pri M40 zomňa vyprchalo a lepší pôžitok mám keď motor vôbec nepočujem (nie, nie kvôli hydroštelom

Stále ma ale niečo nahlodáva dať do toho kone s ktorými má človek úsmev na tvári. Uvah bolo mnoho, M52B28, M30B35, M62B44 by bol dream...má to aj kopu negatív, sám nie som na to úplne zručný, teda by som si to dal niekde robiť, na hovno je legislatíva...neviem, mám toho plnú hlavu ale napriek všetkému mám chuť do toho ísť
Nejaké názory?