centrál

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Lery

centrál

Příspěvek od Lery » 26. 12. 2004 23:18

Měl bych dotaz: co všechno obsahuje centrál na E28/E30? Mám 6 servo motorků, kadeláž,nějaký malý spínače k zámku a nějaký dvě relátka, ale nevim jestli sou k tomu. Co chybí? Má to nějakou řj-domíval sem se že jí to má v LP servomotorku, ale asi omyl co? Ctěl sem to napácht do žraloka,ale nějak se mi to nevee zprovoznit. Na jakou barvu drátu a kam se připojí kladný pól?
Jinak mám v garáži na podlaze rozložený i el okna a ty jak se zdá chodí fpoho, jen nevim jestli to nemá spínat přes nějaký relátka??
Za případné rady předem díky!

Lery

Re: centrál

Příspěvek od Lery » 27. 12. 2004 00:11

Lery píše:Měl bych dotaz: co všechno obsahuje centrál na E28/E30? Mám 6 servo motorků, kadeláž,nějaký malý spínače k zámku a nějaký dvě relátka, ale nevim jestli sou k tomu. Co chybí? Má to nějakou řj-domíval sem se že jí to má v LP servomotorku, ale asi omyl co? Ctěl sem to napácht do žraloka,ale nějak se mi to nevee zprovoznit. Na jakou barvu drátu a kam se připojí kladný pól?
Jinak mám v garáži na podlaze rozložený i el okna a ty jak se zdá chodí fpoho, jen nevim jestli to nemá spínat přes nějaký relátka??
Za případné rady předem díky!
Hm, tak už sem tady našel že řj by měla bejt za LP reprákem, takže sem si jí z toho vraku nevindal-to sem moc rád! :-(

maho

Příspěvek od maho » 27. 12. 2004 09:28

neni pravda, u mojich dvou e28 byla vzdy nad pravym prednim reprakem a mam dve tak jestli by jsi mel zajem moza bych jednu prodal... mam i servomotorky...

Odpovědět