Originál znaky BMW nebo samolepky
Originál znaky BMW nebo samolepky
Cau, pred tydnem jsem si koupila sve prvni BMW 318i a predni i zadni znak mi na nem vydrzely jen 5 dni. Zbyly pouze stopy po sroubovaku
Poradi mi nekdo, kde sehnat misto znaku samolepky? Nehodlam riskovat dalsi poskozeni sroubovakem...

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Zuzanko Zuzanko. Jako ženská by jsi měla dbát na estetiku až na prvním místě a tak kup originály (třeba i na vrakovišti mívaj znaky jako nové. Samolepky vypadaj blbě, ale pokud je mermomocí chceš tak na nějaké benzínové pumpě je koupíš. 

za malo....Zuza píše:Díky za radu, ale mě se ty znak fakt líbí, tak je tam ještě jednou dám. Zajímavý je, že soused, kterej má 525 parkoval kousek vedle a tomu je tam nechali....Třeba těm parchantům budou stačit jen ty dva, co mi už šlohli...

no to taky ... nechapu ale proc to nekdo vubec krade...to se delavalo za komancu...ale ted? ze to jeste ty parchanty bavi kdyz maji mobily a huleni....

za nasich casu (mam na mysli pred vietnamem) ....to bylo ale jinak..

- Michal E21
- Kontaktovat uživatele:
Samolepky vs. Znaky
Vzhledem k tomu, že neparkuji v garáži mám samolepky a znaky v kufru. A doporučuji to, ze zadního nápisu 323i mi zbyly jen 4 otvory v kastli a někomu darovat znak se mi fakt nechce. eště mě napadla možnost, udělat zavitníkem na ty nožičky znaku zavity a přidělat to matičkou... Co sem se díval na svou E21, tak by to šlo vpředu, ale vzadu to asi nepůjde. Další nevýhoudou je, že když si někdo ten znak vybere, že jej chce, tk to lak a koroserie odnese, takže to zakytování je nejrozumější a nebo mít doma z puberty zásobu znaků BMW... Jenže v té době tu byly tak maximálně škodovky a lady...
(((

------------------------
E21 316, E21 323i, E28 524TD
<a>http://e30-2.wz.cz</a>
E21 316, E21 323i, E28 524TD
<a>http://e30-2.wz.cz</a>
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Mě nějaký kurvy ukradli znaky nedávno a pak ještě ulomily zrcátko
Jediný štěstí co měli že jsem je nechytil, protože ....... Na ženskou a auto (v libovolným pořadí) mi nikdo sahat nebude
Ted mě napadá Zuza je první ženská????? nebo se pletu. To bychom měli nějak oslavit
A vlastně je to ta ideální kombinace pak už bych neřešil ženská-auto auto-ženská

Ted mě napadá Zuza je první ženská????? nebo se pletu. To bychom měli nějak oslavit

Na www.autokelly.cz maj znaky cca kolem 300,-
Zadělávat znaky kor u baworaka mě přijde ponížení auta. Hrdě se k tý značce hlasím
Já už o jeden taky přišel, ale hned jsem koupil novej.
Tedka auto na hlídaným parkplace a uz je pokoj, ale když koukám po bawcích v ulici, tak občas se ztratěj.
Zadělávat znaky kor u baworaka mě přijde ponížení auta. Hrdě se k tý značce hlasím

Tedka auto na hlídaným parkplace a uz je pokoj, ale když koukám po bawcích v ulici, tak občas se ztratěj.
S BMW na věčné časy!
Tak to musim oponovat. O zadny ponizeni se tady nejedna. Je to jen jedna z uprav na tuningovych vozech a pouze esteticka zalezitost dle gusta majitele. Jinak ten kdo pozna BMW jen podle znaku (barbar) tomu stejne nerozumi a je mu to jedno, a ten kdo vi o co de, tak pozna bawo protoze je to bawo a ne protoze je na nem "napsany" BMW. Takze cista estetika.Pivson píše:Na www.autokelly.cz maj znaky cca kolem 300,-
Ja planuju zavarit znaky uz dlouho a vypada to, ze na to jiz brzy dojde.
PS: Ja mam svyho Bleska

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
V žádným případě neradím brát neorginály, protože vypadají blbě.Pivson píše:Na www.autokelly.cz maj znaky cca kolem 300,-
1) nejsou stejně veliké
2) nejsou stejně vypouklé
3) nemají napovrchu takovou tu lakovanou vrstvu proto ten stříbrnej okraj vystupuje
4)vydrží maximálně dva roky a pak se celé oloupou.
Tod má zkušenost a na to že originál stojí 485,- ale na vrakovišti do 250,- a člověk nepozná rozdíl tak to není dobrej kup.

No mně je jednou ukradli před Hornbachem na Ćerným mostě a než jsem sehnal jiný, tak mi přišlo, že to šíleně bije do očí,
teda to prázdno a pak jsme jeli k tchýni na Šumavu a v popelnici jsëm tam uviděl igeliťák plný znaků různých aut, včetně BMW, tak jsem je zamačk zpět a bylo. Někdo rušil sbírku. Asi bych je ničím nepřipevňoval, protože než ten magor zjistí, že ho nedostane, tak si můžeš jít pro novou haubnu. 

Asi je to blbý, ale včera jsem koupila nálepky místo znaků a dneska je nalepim. Znak to sice neni, ale sídliště mě donutilo
Taky jsem slyšela o tom,že jdou ty znaky přilepit nějakym extra lepidlem, ale myslim, že když to bude chtít někdo vyrejpnout, tak to auto poškodí mnohem víc, než kdyby to přilepený nebylo...

Re: Originál znaky BMW nebo samolepky
Tak jsem vytáhl tuhle vykopávky :-) třeba někdo pomoze. Už nějaký pátek si mi valí znak na zadní kapotu 318 IS nemate nějaký míry kde to má být "přesně " umisteny nějaký odkaz popř záměru někam změřit.
Předem dík Jara.
Předem dík Jara.
Myslím, že nákres pro 325ix by se dal použít.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Supr díky moc!!!!!