Co takhle spich v okoli Mostu???

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Odpovědět
Fru Fru

Co takhle spich v okoli Mostu???

Příspěvek od Fru Fru » 07. 11. 2004 00:47

Je tu nekdo z Mostu nebo okli?Napadlo me da si spich jeste nez zacne zima a auti pujde k zimnimu spanku :twisted:

maca

Příspěvek od maca » 21. 12. 2004 12:44

toz to ja sem z mostu! uz sem dlouho nev idel tvoje bawo brazdit ulice? ze by preci jen prodej?

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 21. 12. 2004 16:16

maca píše:toz to ja sem z mostu! uz sem dlouho nev idel tvoje bawo brazdit ulice? ze by preci jen prodej?
Ale kdepak-zimní spánek mu dopřávám.Jednak kvůli soli a rěm sajrajtům na silnicích a kdž vidím ty některý cvoky,co si myslí,že když si na auto koupí úplně nové zimní Michliny a že si s tím pak můžou dovolit na silnici to samý co v létě na suchu,radej nejezdím.Nikdy to nebxlo bouraný,tak bych rád,kdyby to tak zůstalo dál.Už jsem tš nekolikrát viděl s tím tvým bávem-měls pravdu,opravdu je to fešák!

Fru Fru

Příspěvek od Fru Fru » 21. 12. 2004 16:17

Anonymous píše:
maca píše:toz to ja sem z mostu! uz sem dlouho nev idel tvoje bawo brazdit ulice? ze by preci jen prodej?
Ale kdepak-zimní spánek mu dopřávám.Jednak kvůli soli a rěm sajrajtům na silnicích a kdž vidím ty některý cvoky,co si myslí,že když si na auto koupí úplně nové zimní Michliny a že si s tím pak můžou dovolit na silnici to samý co v létě na suchu,radej nejezdím.Nikdy to nebxlo bouraný,tak bych rád,kdyby to tak zůstalo dál.Už jsem tš nekolikrát viděl s tím tvým bávem-měls pravdu,opravdu je to fešák!
Nějak jsem se zapoměl zaregistrovat :?
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!

tel.-723667447

maca

Příspěvek od maca » 25. 12. 2004 19:10

dik! jinak se chci zeptat, jestli ses taky manualne zrucnej a mas nejake zkusenosti s mecanickyma vecma na bawu, chci si udelat nejaky všeci a potreboval bych to s nekym prodiskutovat, abych se vyvaroval nejakych seku! cau Maca

Fru Fru

Příspěvek od Fru Fru » 26. 12. 2004 00:19

maca píše:dik! jinak se chci zeptat, jestli ses taky manualne zrucnej a mas nejake zkusenosti s mecanickyma vecma na bawu, chci si udelat nejaky všeci a potreboval bych to s nekym prodiskutovat, abych se vyvaroval nejakych seku! cau Maca
Jasný,klidně se ozvi a proberem to,není problém a rád pokecám.V mém podpisu mám tel.číslo,tak mi dej vědět aspoň 3 hodinky dopředu,abych náhodou neměl nějakej program.Zatím čus :D
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!

tel.-723667447

Odpovědět