Já to neberu jako tragédii, to vůbec ne, ale spíš se mi nechce sundávat hlava. Budu kupovat těsnění a pak shánět narychlo motor a koupím nějakej shit a tomu se chci vyhnout. To raději koupím druhej motor a vyjde to nastejno. Ale dokut to jezdí tak mám čas vymyslet co udělám (ikdyž to nejede tak jako dřívFido píše:Sundej hlavu a uvidíš. Ale tragédii bych z toho nedělal, motorů se všude válí habaděj. Shodou okolností mému známému taky. 318i M10 ve velmi gut stavu.
Ne na klice to není a rozvodák nevim kterej typ žigula jsi měl ale M10 má řetěz a tam to má vliv maximálně na přesnost otvírání ventilů, ale ne na klepání. Jo a u žigula se nikdy nemůže potkat píst s ventilem (je tam až moc místa) a znám to z praxe. Ale i tak díky za názor. Už to tu ani moc neřeším, protože koupím druhej motor a bude :all coholic:Robert píše:Kdysy se mi stalo u žigula něco hodně podobnýho. Je to sice smutný ale musim konstatovat,že je to konstrukčně hodně podobnej motor jako M10. K mýmu překvapení jsem zjistil, že jsem měl tak vytahanej rozvoďák, že to bouchalo do vydřenýho vodítka. Vypadalo to taky jako načlá klika.
Toť ze života....
Celkovou GO? A ma to vubec cenu? Zkus spocitat cenu novych lozisek na kliku a do ojnic, prebrouseni klikovky, vybrus valcu, nove pisty a krouzky, nove tesneni pod hlavu, hafo prace ... kdyz cely motor koupis uz za nekolik tisic? Ja vim, nevydrzi tolik jako po GO, ale i kdybys kazdy rok-dva kupoval jiny, financne to vychazi lepe. O hodne lepe.smash píše:... M20 ... Ale vidim to nejspíš rovnou na generálku....
Mno, to máš recht. Asi ji udělat nechám, i když je to z ekonomickýho hlediska nesmysl.Francis píše:Celkovou GO? A ma to vubec cenu? Zkus spocitat cenu novych lozisek na kliku a do ojnic, prebrouseni klikovky, vybrus valcu, nove pisty a krouzky, nove tesneni pod hlavu, hafo prace ... kdyz cely motor koupis uz za nekolik tisic? Ja vim, nevydrzi tolik jako po GO, ale i kdybys kazdy rok-dva kupoval jiny, financne to vychazi lepe. O hodne lepe.smash píše:... M20 ... Ale vidim to nejspíš rovnou na generálku....