Čísla dílů
Čísla dílů
Sháním se po číslech:
- tyčky řízení (levá část od hřebenu až k čepu u kola)
- přední stabilizator (levá krátká tyčka s čepem)
Víte někdo jak na to?
Zn: Přísný dohled musí byt alias vůle nejsou povoleny.
- tyčky řízení (levá část od hřebenu až k čepu u kola)
- přední stabilizator (levá krátká tyčka s čepem)
Víte někdo jak na to?
Zn: Přísný dohled musí byt alias vůle nejsou povoleny.
Já ci takííí
Helé, a není taková parádička i pro e21??? 

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

jooo
A kde to vemu a kolik to stojí. Potřeboval bych tvrdší stabilizatory na e21 a nevim kde je vzít a co tak za to? Macku, neviš??

Tak po těch ses se taky pídil, od BMW sem žádný nevypátral...tak jedině mít kliku a oběvit někde na vrakáči Alpinu, ale na českých vrakovištích je šance na oběvení něčeho takového asi 1:1000 000
P.S. Cd Ti můžu přepálit - cena 150Kč když stím nebudu muset na poštu, jinak 250
P.S. Cd Ti můžu přepálit - cena 150Kč když stím nebudu muset na poštu, jinak 250
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
2x
Tak na to už jsem myslel taky, ale co si budem nalhávat, je to pěkná prasečina. 

Já bych si to ETK moc přál. Můžeš mi to poslat poštou?Macek píše:Tak po těch ses se taky pídil, od BMW sem žádný nevypátral...tak jedině mít kliku a oběvit někde na vrakáči Alpinu, ale na českých vrakovištích je šance na oběvení něčeho takového asi 1:1000 000
Michal Caisl
U stezky 10
326 00 PLZEŇ
čísla dílů
Dan001: mohl bys mi sdělit, jaké číslo má v celku řízení pod číslem 4 samostá vnitřní tyčka s kloubem a závitem do tyče řízení? Díky 

Re: čísla dílů
Nevím, zda je to důležité, ale je to řízení se servem.kdo píše:Dan001: mohl bys mi sdělit, jaké číslo má v celku řízení pod číslem 4 samostá vnitřní tyčka s kloubem a závitem do tyče řízení? Díky

Ta 4ka komplet je: 32 11 1 125 186kdo píše:Dan001: mohl bys mi sdělit, jaké číslo má v celku řízení pod číslem 4 samostá vnitřní tyčka s kloubem a závitem do tyče řízení? Díky
a jestli myslis jen tu tycku s kloubem c. 8... 32 11 1 126 757

(OO=00=OO)
No já myslím tu vnitřní rovnou, co má na sobě tu gumovou prachovku a tu stahovací klemu se šroubem. Ta na tom obrázku výše nemá vlastní číslo, ale dá se koupit samotná. Když jsme v obchodě koukali do katalogu, tak tam měl vyobrazené dvě a já nevím, která je pro řízení se servem.Dan 001 píše:Ta 4ka komplet je: 32 11 1 125 186kdo píše:Dan001: mohl bys mi sdělit, jaké číslo má v celku řízení pod číslem 4 samostá vnitřní tyčka s kloubem a závitem do tyče řízení? Díky
a jestli myslis jen tu tycku s kloubem c. 8... 32 11 1 126 757