Tlumiče v dobrém stavu ,phersny 6v,pružiny,různé plasty iter.,el.stahovačky ,díly el.šíbru,světla,zadní náprava kotouč,origo.poklice 14", atd.
Různé díly e30
Různé díly e30
Mám hromady dílů na E30 a je čas vyklízet sklady 
Tlumiče v dobrém stavu ,phersny 6v,pružiny,různé plasty iter.,el.stahovačky ,díly el.šíbru,světla,zadní náprava kotouč,origo.poklice 14", atd.
BMW 740I
BMW 325ix touring-winter car
BMW M3 cabrio E36
BMW M3 cabrio E36
Re: Různé díly e30
Ahoj sháním lampičky´do interieru, pěkný plast pod přístrojovku u řidiče a el.stahovačky zadních dveří.
Lampičky bych měl mít .stahovačky mám , ale moc se mi je nechce prodat,protože jsem se chystal je dát do své poslední třícy.
BMW 740I
BMW M3 cabrio E36
BMW M3 cabrio E36
Ahoj, sháním kličky na stahování oken a kličku na šíbr.....díky
a ještě k těm kličkám i zástěrky.....díky
Kličky budu mít i na šíbr,zástěrky asi taky.
BMW 740I
BMW M3 cabrio E36
BMW M3 cabrio E36
Tom.... píše:Lampičky bych měl mít .stahovačky mám , ale moc se mi je nechce prodat,protože jsem se chystal je dát do své poslední třícy.
Ok tak pokud si to rozmyslíš tak dej vědět
Tak když si je nabídnul, zeptat jsem se musel.Tom.... píše:Lampičky bych měl mít .stahovačky mám , ale moc se mi je nechce prodat,protože jsem se chystal je dát do své poslední třícy.
Kdyby sis to rozmyslel, můj zájem trvá.
Honza

Světla přední na plasta různé nekompletní ale šly by skompletovat,dobrý stav,zadní světla na plasta,tlumiče zadní v dobrém stavu origo.přední tlumče i s phersnama 6v na abs.atd.
BMW 740I
BMW M3 cabrio E36
BMW M3 cabrio E36
Ahoj, jak to vpadá s těma kličkama? Psal jsem SZ.......nakonec bch potřeboval ještě páčku a rámeček otevírání dveří u řidiče....díky
Ahoj,
za kolik by byli vnější části světel na plasta ( s úsměvem
), lízátko pod nárazník(klidně i prasklé) a jeden pravej přední tlumič bez abs? Jestli teda je. Díky.
za kolik by byli vnější části světel na plasta ( s úsměvem
E30 318i plast M10B18
Zdar,
sháním kryt předního světla v motoru, dále kryt kabeláže v motoru. A jestli nevíte o plastech na předním nárazníku kolem blinkrů.
Díky za odpověď
sháním kryt předního světla v motoru, dále kryt kabeláže v motoru. A jestli nevíte o plastech na předním nárazníku kolem blinkrů.
Díky za odpověď