NFSU 2
Ted se nainstaloval, ale nevim, kdy si na to najdu cas... 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Civic,Celica,Mitshubishi 3000,Mustang,Hummer2,
vsechno se toci kolem ratingu jakmile se dostanes na dalsi % tak jedes fotit a to ti na mape odkryje dalsi zavody a casem se ti zacnou odkryvat casti mesta celkem 5.ale klidne se ti muze stat ze pojedes posledni respektive zaverecny zavod na 66% jako se stalo me.uz to mam ze 100% dojete ale neco jeste nemam odkryto takze si myslim ze musim jeste porazit par tunningaru co jezdi po meste.jinak hra od 70% uz neni tolik zazivna.
Jinak na kolejich to byla nejhranejsi hra
vsechno se toci kolem ratingu jakmile se dostanes na dalsi % tak jedes fotit a to ti na mape odkryje dalsi zavody a casem se ti zacnou odkryvat casti mesta celkem 5.ale klidne se ti muze stat ze pojedes posledni respektive zaverecny zavod na 66% jako se stalo me.uz to mam ze 100% dojete ale neco jeste nemam odkryto takze si myslim ze musim jeste porazit par tunningaru co jezdi po meste.jinak hra od 70% uz neni tolik zazivna.
Jinak na kolejich to byla nejhranejsi hra

the Hell is near the Heaven...jde o to jak to zvládneš
Já taky hraju na střední obtížnostMr.1 píše:To jsem rád že paříte,ale nikdo nenapsal na jakou obtížnost?
Jsem snad jedinej kdo zatím hraje pouze na střední![]()

to fikux : já měl auto vytuněné na plný počet hvězd při 46% takže problém nemám žádný s postupem... musíš si nakoupit vše co jde nebo objevit obchody které mají určité speciality které v jiných obchodech nejsou ......
Jak jsem již psal ... včera jsem to zkoumal znovu ... (poznámka redakce: hraju to na PS2) mám to TT vytuněný na 5,5 hvězdiček ... nic víc na to auto dát nejde ... dokonce jsem už dal i karbonový díly, který se mi hnusý ... v souhrnu splnění smlouvy, mám, že mi chybí dojet jedno URL a jeden special event ... pak bych měl splnit smlouvu. Ale na URL se dostat nemůžu ... oponenti po ulici mi už nejezdí ... spíš bych to taky viděl na nějakou tu chybičku hry 

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- Michal E21
- Kontaktovat uživatele:
mas objevene vsechny shopy?mas nalakovane vsechny dily (metalizou?) - i pitome brzdy treba?Fikux píše:Jak jsem již psal ... včera jsem to zkoumal znovu ... (poznámka redakce: hraju to na PS2) mám to TT vytuněný na 5,5 hvězdiček ... nic víc na to auto dát nejde ... dokonce jsem už dal i karbonový díly, který se mi hnusý ... v souhrnu splnění smlouvy, mám, že mi chybí dojet jedno URL a jeden special event ... pak bych měl splnit smlouvu. Ale na URL se dostat nemůžu ... oponenti po ulici mi už nejezdí ... spíš bych to taky viděl na nějakou tu chybičku hry
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
a co hnisannnnn ???Michal E21 píše:Jezdim s mazdou, nejak nemam moc casu a jednak jine auto se zadnim nahonem tam neni... takze jina volba nebyla... Co se tyce predohrabu jsou vyrazne lepe ovladatelni...
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

- Night.chimera
mas posledni sady co prisly na obchod ? ... kamosoj taky zmizely opomenti a tak zacal znova ale ten mel probem ze nemel prachy na tunning takze nemohl odkryt dalsi zavody ... jinak se mi nezda ze by zavod od sponzora nebyl na mape.zajed k letisti a tam to tak nejak projezdi tam byvaji URL ... nebo zkus koupit do jednoho slotu hamra nebo tak neco a odjezdit SUVFikux píše:Jak jsem již psal ... včera jsem to zkoumal znovu ... (poznámka redakce: hraju to na PS2) mám to TT vytuněný na 5,5 hvězdiček ... nic víc na to auto dát nejde ... dokonce jsem už dal i karbonový díly, který se mi hnusý ... v souhrnu splnění smlouvy, mám, že mi chybí dojet jedno URL a jeden special event ... pak bych měl splnit smlouvu. Ale na URL se dostat nemůžu ... oponenti po ulici mi už nejezdí ... spíš bych to taky viděl na nějakou tu chybičku hry
the Hell is near the Heaven...jde o to jak to zvládneš
Rezervace přijímáme na kuchar@citco.cz ...ale bez peněz k Fikuxovi nelezFikux píše:no jasně ... ale mám jenom garsonku, takže kdo přijde včas možná uvidí i na telku ... kdo ne, sedí na chodbě

member of zewl crew