Rendis píše: O to víc mě mrzí to pokrytectví lidí,kteří se vymlouvají na Viktora a potom je na BIGu potkám......
...to je dost smutný, ale bohužel prokrytectví mi přijde, jako taková národní povaha. Stejně jako nadávat na všechno u piva.
Imho, podle mne se stejně Big nikam, jako sraz, neposouval. Zasekl se na jednom bodě a žádný vývoj nebyl vidět, aspon poslední 3 roky byly stejné. Při tom, jak se akce rozrůstá o mraky návštěvníků si člověk ve finále uvědomí, že už tamchybí spousta věcí, jako nějáký doprovodný program přes den i večer, případně třeba hlavní stage, kde by hrála hudba atd. Pokusy o to byly již dříve, ale s pořadately nebyla domluva. Když vidim srazy v německu, tak to je jiná liga hlavně všechno tam funguje a člověk jako divák, který tam nejede za lidma, protože téměř nikoho nezná, tak se tam náramě baví...
...co se týká zrušení dritů, tak to je pro mne fatální selhání pořadatelů. Dělat vše, jak si pískaj soudruzi v Březince, protože se jim to nelíbí, to je hodně nízký. Zkrátka je to velký úpadek celé akce z pořadatelského hlediska. Co hlukové limity přes den? Vždyt je to letiště a kravál je tam na dením pořádku a jeden víkend navíc je problém? Nesmysl. Je to jen buzerace a pořadatelé stáhly ocasy a jak pejsci poslehli.J8 sám bydlim u letiště a zvyknout se dá. Smutné.
Co se týká poroty, jako výhra AndyBáwo je samo o sobě dost zarážející...to tam mohl rovnou jet kamarád s umytou a naleštěnou e39 a dostal by stopro druhý místo

zkrátka, jak psal Zavařenec, je to naprosto nevděčná práce, ale člověk by měl mít aspoň trochu toho zdravého úsudku a ne dát první místo takovýmu autu. Tohle jsem přesně viděl na CAR WARS a to teda mě hrozně zklamalo ta porota tam, ale zas se k tomu vrátim - sraz v Německu? Tam jsou poroty naprosto stejně kritický, jako "motající se" porotci z Bigu roku 2013, mne osobně jejich kritika vůbec nepřekvapila. Spíš jsem si právě myslel, že se najde spousta lidí, co pak bude brečet, že jim porotci zkritizovali jejich TOPovky, který maj do TOP dost daleko... spíš lidem řekli věci, jak jsou a ne jak je vidí majtelé s růžovýma brýlema...