motor 3,5i z E34 535i - jde dát do E30! a další E34 díly
-
motor 3,5i z E34 535i - jde dát do E30! a další E34 díly
Prodám motor BMW M30 3,5i - funkční, v dobrém stavu - cena 11000,- + komplet elektriku a počítač. zadní nápravu+diferencial, všechny dveře+ elktrika na okna 4x + centály, počítače: palubní- plný, k motoru, ABS. elektrický šíbr, komplet elektriku - s konektorama napřestříhanou, komplet E34 interier - sedačky, palubka, budíky... nádrž, různá čidla, Z kapota, světla, interierová světla s bodovkami. startér, alternátor, elektrony z 850CSi - 1 je ťuklý, přední Phersony - snížené - pružiny AC Schnitzer, zánovní komplet výfuk, CZ doklady a mnoho dalších. Levně. Původ doložím. tel:608 97 89 85
Jo jo nejspíš se tam stavim, protože tady ten človíček nevypadá moc aktivně ... na BMW klubu mi psali, že za něj na vrakárně chtějí 200,- Kolik si please platil ty?Bobo píše:Zajeď si do Lopuchový na vrakáč. Za pár šlupek ti ho daj.Taky jsem tam teď jeden bralFikux píše:Odkud jsi? Potřeboval bych na e34 odpor topení ... máš to tam prosím? A nejspíš bych měl zájem o ty přední pružiny.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já před rokem a něco kilo nebo kilo pade.Fikux píše:Jo jo nejspíš se tam stavim, protože tady ten človíček nevypadá moc aktivně ... na BMW klubu mi psali, že za něj na vrakárně chtějí 200,- Kolik si please platil ty?Bobo píše:Zajeď si do Lopuchový na vrakáč. Za pár šlupek ti ho daj.Taky jsem tam teď jeden bralFikux píše:Odkud jsi? Potřeboval bych na e34 odpor topení ... máš to tam prosím? A nejspíš bych měl zájem o ty přední pružiny.
-
pravá loketka
Myslíš tim na pravou sedačku, nebo že je z pravý stany na tý sedačce? Pro zjednodušení mám tu k řidičoviZave píše:potreboval bych pravou loketku do e34 a posledni tlumic vejfucku na M50 2,0
-
Fikux píše:Odkud jsi? Potřeboval bych na e34 odpor topení ... máš to tam prosím? A nejspíš bych měl zájem o ty přední pružiny.
Jestli myslíš to čidlo, co je zespodu pod palubkou na každý straně jedno, tak to mám. Cena 100,- Pružiny AC Schnitzer přední. Cena 2000,- za obě
Jsem z Prahy
Naposledy upravil(a) driver Kubajs dne 22. 12. 2004 16:19, celkem upraveno 1 x.
-
Okna komplet 4 včetně tlačítek a original kabeláže 5.500,- pevná cena.mmasat píše:kolik za ty el. okna?
Jak sou na tom cepy na ramenou?
zave:pravou loketku mám.
Čepy včetně ramen a silentbloků mají najeto asi 7500km, otázkou je, jestli nejsou ty ramena ohnutý. Musely by se porovnat s nějakýma zaručeně neohnutýma. Jinak čepy dobrý, silentbloky dobrý a silentbloky mám ještě úplně nový Billsteiny v krabici
Super ... ta cena 2000,- je včetně Phersnů? Pokud jo, tak je beru! A na to topení nemyslim čidla, ale celý takový ten tištěný spoj na kterým jsou 4 výstupky a na jedné straně je zakončem takovou umělou krabičkoudriver Kubajs píše:Fikux píše:Odkud jsi? Potřeboval bych na e34 odpor topení ... máš to tam prosím? A nejspíš bych měl zájem o ty přední pružiny.
Jestli myslíš to čidlo, co je zespodu pod palubkou na každý straně jedno, tak to mám. Cena 100,- Pružiny AC Schnitzer přední. Cena 2000,- za obě
Jsem z Prahy
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"