Skvely to tam muzu takyDC píše:jj největšejší srazy rád přenechám Pepperovi a Bodiemu a již tenhle rok udělám něco komornějšího - brzy se dozvíte![]()
a příští rok bude ještě něco lepšího pro čtyřoká auta

Skvely to tam muzu takyDC píše:jj největšejší srazy rád přenechám Pepperovi a Bodiemu a již tenhle rok udělám něco komornějšího - brzy se dozvíte![]()
a příští rok bude ještě něco lepšího pro čtyřoká auta
Díky i tobě, moc pěkně jsi se o nás postaral (parkování, jídlo).Zavarenec píše:Díky všem že jste dorazili do Ledečka... byla to pěkná podívaná, měli jsme samé kladné ohlasy od místních))
Zapomeň na to, že se přiser.š ke mě do auta, pokud pojedu.Kenny píše:Uz dlouho jsem se tu neobjevil, natoz neco psal, ale ted mi to neda![]()
Tohle je presne to co me bavilo kdyz jsem mel prvni tricu, potom i kabro, takovyhle vylety, kdyz poradal DC vylety na Rip a podobne, atmosfera skvela, parta lidi skvela, proste pecka. Je mi hrozne lito pratele, ze tohle uz s vama nikdy nezaziju, protoze tricu uz nemam a mit nebudu, ti z vas kdo me znaji, vedi proc.
Kazdopadne budu aspon doufat, ze se treba nekdy s nekym svezu, protoze tohle bylo to, co me na tom silene bavilo, tyhle komorni vylety. Moc hezke fotky a verim, ze moc hezky sraz![]()
Do ty tvoji "novy" plecky nesednu, proc bych to jako delal, mozna kdyz bych chtel delat "tricarum" ostuduBOOST píše:Zapomeň na to, že se přiser.š ke mě do auta, pokud pojedu.![]()
Ty voe, že já si nenahrál to, co si žvatlal, když si z ní vylezl po jízdě z Příbrami od Aly domu, kdy si jel celou cestu sám.Kenny píše:Do ty tvoji "novy" plecky nesednu, proc bych to jako delal, mozna kdyz bych chtel delat "tricarum" ostudu![]()
![]()
Hele nebudem to tu zasirat, vid ze neBOOST píše:Ty voe, že já si nenahrál to, co si žvatlal, když si z ní vylezl po jízdě z Příbrami od Aly domu, kdy si jel celou cestu sám.![]()
![]()
Jj, je to tak tříca pro nás zůstane napořád něco víc, i když už jí ani jeden nemáme.Kenny píše:Hele nebudem to tu zasirat, vid ze ne![]()
Shrnme to tak, ze to je dobry, hodne dobry, ale trica bude vzdycky trica a to vime oba![]()
BOOST píše:Zapomeň na to, že se přiser.š ke mě do auta, pokud pojedu.Kenny píše:Uz dlouho jsem se tu neobjevil, natoz neco psal, ale ted mi to neda![]()
Tohle je presne to co me bavilo kdyz jsem mel prvni tricu, potom i kabro, takovyhle vylety, kdyz poradal DC vylety na Rip a podobne, atmosfera skvela, parta lidi skvela, proste pecka. Je mi hrozne lito pratele, ze tohle uz s vama nikdy nezaziju, protoze tricu uz nemam a mit nebudu, ti z vas kdo me znaji, vedi proc.
Kazdopadne budu aspon doufat, ze se treba nekdy s nekym svezu, protoze tohle bylo to, co me na tom silene bavilo, tyhle komorni vylety. Moc hezke fotky a verim, ze moc hezky sraz![]()
![]()
DikesCARDINALROT píše:Kenny, já tě příště vezmu, aspoň se opřeš o svojí loketku![]()
To je velka vyzva tedaALA E30 píše:A pokud jde o tebe pane NE-BMW (kenny),tak my jezdíme dvěma E30,tak je místa dost.Dokonce bych neměl problém tě nechat řídit jedno pěkný bílý BMW bez střechy.A neřikej že to nejni výzva.