No jasne, vsak ja s tim escem jezdil taky a treba chorvatsko a zpatky jsem dal v prumeru za 5,5 litru, jenze to by ti jirka325 rekl, ze jel chorvatsko za 8 s autem ponekud jineho objemu, poctu valcu i hmotnosti (a bmw to nebylo)Reno... píše:FX: taky možný![]()
Chtěl jsem to říct asi takhle: jezdí za 6l nafty, jede to docela slušně a je spokojenej. Co chtít víc když mu to stačí?
nafta X benzin
E39 535i sedan
Takze z reakci to vypada, ze naftu tady nikdo moc nemusi... co vlastnici 324d a324td?
takze vetsina z vas by pri koupeni noveho vozu mela jasno..
ja asi taky, ale kdyz na to nekdo nema a jezdi vetsinu po meste, taxi myslim, ze je lepsi obyc diesel...
je to tak?
takze vetsina z vas by pri koupeni noveho vozu mela jasno..
ja asi taky, ale kdyz na to nekdo nema a jezdi vetsinu po meste, taxi myslim, ze je lepsi obyc diesel...
je to tak?
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Mám 324td a musim si ho pochvalit.Jediny co me na tom sere je zahřívání a ochlazování motoru a turba.
Když ráno spěchám do práce,trpim jako sviň,ale pro svůj motor to obětuju.Zatim mi ještě po městě nikdo na prdel nedal.Ani v Praze,ani v Plzni,ani na dálnici.Spotřebu mám 7-12l/100. Záleží na agresivitě jízdy.Proti benzínu je to hlučnější a náročnější,ale ekonomicky se pohybujem někde úplně jinde,ne? Jo vlastně mi na prdel dalo jednou na D1 žlutý Lamborghini s brněnskou značkou,to jsem ale zahrnul mezi bitvy při Need for speed na compu. 

kdyz to vemu reci cisel...
najedu zhruba 3000km za mesic, to je pri spotrebe v zapujcenem P205 1,8d kterej zere kolem 5litru asi 3600 kc
kdyz budu jezdit klobouka za 8litru benalu, tak je to rozdil asi 2100 kc za mesic...
najedu zhruba 3000km za mesic, to je pri spotrebe v zapujcenem P205 1,8d kterej zere kolem 5litru asi 3600 kc
kdyz budu jezdit klobouka za 8litru benalu, tak je to rozdil asi 2100 kc za mesic...
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...