...tady je přesně vidět, jak jsou černý kola uplně k ničemu

...tady je přesně vidět, jak jsou černý kola uplně k ničemu

nekdo odtud?
 nekdo odtud?To bude ten z NJ, byl tu i chvíli na prodejBobbySD píše:ja potkal minuly tyden ve ctvrtek myslim nebo stredu chrom sedan smer od pribora odbocoval na rychlostku e462. vypadal hodne pekne zachovale a modry? delfin mozna? na pavucinach. projel jsem kolem v 39ce jako rebel s nesviticim svetlem a zaplyma mlhama
nekdo odtud?

Ferencovi?Kubajz von Odry píše:krásné šedé kupátko 320i plné lidí dneska u klimkovického tunelu

Ani nešlo poznat, že to jsou ty "vybledlé"
 Ani nešlo poznat, že to jsou ty "vybledlé"  
  Ale na stříbrné vypadají hodně dobře
  Ale na stříbrné vypadají hodně dobře  Škoda, že jsem neměl čas se zaměřit na kola..
 Škoda, že jsem neměl čas se zaměřit na kola..
 trošku jsem na to šlapal...
 trošku jsem na to šlapal...  
  Dnes už jsem schoval auto do garáže a vytáhl zase GLo.
 Dnes už jsem schoval auto do garáže a vytáhl zase GLo.  ...GLo je ještě dobrá náhrada, hlavně konečně podpal tu OOOO
 ...GLo je ještě dobrá náhrada, hlavně konečně podpal tu OOOO 

oooo už je nějakou dobu na prodej.. Kdybych tě s tím tenkrát svezl, mluvil bys jinak
 oooo už je nějakou dobu na prodej.. Kdybych tě s tím tenkrát svezl, mluvil bys jinak  
Do toho bys ho zaživa nedostalAlois píše:Zrovna v té odbočce jsem to vzal chvilku trochu bokemoooo už je nějakou dobu na prodej.. Kdybych tě s tím tenkrát svezl, mluvil bys jinak
 A asi ani potom ne
 A asi ani potom ne  

To bych více ocenil svezení v tříce
 To bych více ocenil svezení v tříce  V A8/Q7 jsem jel (4,2TDI) a i když tam nějaký náznak jakože výkonu byl, tak tím, že to byla guma (automat), tak úplně o ničem. Jinak jak píše Jirka, ani jako pohřebák bych to nechtěl. To kdyby jsi dojel v sedmici, tak se asi jdu i převlíct
 V A8/Q7 jsem jel (4,2TDI) a i když tam nějaký náznak jakože výkonu byl, tak tím, že to byla guma (automat), tak úplně o ničem. Jinak jak píše Jirka, ani jako pohřebák bych to nechtěl. To kdyby jsi dojel v sedmici, tak se asi jdu i převlíct