Byly tam záběry z jejich střediska,kde se tim zabývaj-ukazovali jak řežou interiér Mini,rvou mutor takovou rukou-se vším z auta-E21.
Dostali mě,když to začli dělat s M3 E46,vystříhali katalizátory,vyrvali z toho palubku atd.-šel jsem se vybrečet.

Kdysi sem neco takovyho taky videl, osmy se tam valely jak u nas ziguliky... Zasel bych si neco vymontovattomik píše:Včera jsem viděl dokument jak pracujou na postopech reciklace.Od roku 2007 prý vyjde zákon o reciklaci starého vozu (ledničky,televize),takže bmw musí zajistit 95% reciklaci svého vozu.
Byly tam záběry z jejich střediska,kde se tim zabývaj-ukazovali jak řežou interiér Mini,rvou mutor takovou rukou-se vším z auta-E21.
Dostali mě,když to začli dělat s M3 E46,vystříhali katalizátory,vyrvali z toho palubku atd.-šel jsem se vybrečet.
Pardón ... musím oporovat !!!! Nový model IVECO Daily je údajně také z 95% recyklovatelnýZave píše:jo jinak tam bylo ze jako jedina znacka je BMW co maji tu reciklaci uz v merku... zadna jina automobilka to jeste nedela... asi je to celkem nakladny, kdyz tam rozebiraji na likvidaci m3...![]()
![]()
no jo... pan ivecar...Fikux píše:Pardón ... musím oporovat !!!! Nový model IVECO Daily je údajně také z 95% recyklovatelnýZave píše:jo jinak tam bylo ze jako jedina znacka je BMW co maji tu reciklaci uz v merku... zadna jina automobilka to jeste nedela... asi je to celkem nakladny, kdyz tam rozebiraji na likvidaci m3...![]()
![]()
hm, tak to si koupim asi iveco...Fikux píše:IVECO ne ... to je na rámu a neni to samonosná karoserieHanis píše:Ford je taky na 95% recyklovatelnej, má však oproti Ivecu (ne)výhodu, rozloží se sám aniž by si to majitel přál.Dokonce na tahačích už máme přípravu na splnění norem Euro 5 ... heč
OK tak se stav ... udělám ti cenu ... a ne že půjdeš do AgrotecuZave píše:hm, tak to si koupim asi iveco...Fikux píše:IVECO ne ... to je na rámu a neni to samonosná karoserieHanis píše:Ford je taky na 95% recyklovatelnej, má však oproti Ivecu (ne)výhodu, rozloží se sám aniž by si to majitel přál.Dokonce na tahačích už máme přípravu na splnění norem Euro 5 ... heč
a na srazy vas vsechny budu svazet...
![]()
![]()
To je fakt Zave ... ber radši toho Forda ... než ho odtlačíš do Brna, tak ti začnou platit ty normy na Euro 5Hanis píše:Samozřejmě dostaneš větší slevu než na Iveco.Zave píše:wow...Hanis píše: Ford bude Euro 5 určitě řešit špuntem do vejfuku, rám nemá zato už rezne 3-tím rokem.. hečtak to teda si jeste musim rozmyslet...