Motor 325e, 525e
-
Motor 325e, 525e
Koupím motor (i bez hlavy) 2,7 eta - případně stačí klikovka a ojnice.
Do pondělí jsem pouze na tel. 608 266 422 (i sms), díky.
Re: Motor 325e, 525e
stavíš další motor nebo co?!kolik za to dáš?!Franta 327i píše:Koupím motor (i bez hlavy) 2,7 eta - případně stačí klikovka a ojnice.
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
ty mas motor na etu? - a mas aj koleno od sani do motoru? - to bych bral!!!CBA píše:stavíš další motor nebo co?!kolik za to dáš?!Franta 327i píše:Koupím motor (i bez hlavy) 2,7 eta - případně stačí klikovka a ojnice.
-
Nestavím další, jen upravuju ten stávající - částečná GO + další věci jako jiný písty (vyšší komprese), ostřejší vačka, ...CBA píše:stavíš další motor nebo co?!kolik za to dáš?!Franta 327i píše:Koupím motor (i bez hlavy) 2,7 eta - případně stačí klikovka a ojnice.
Jo klikovku a ojnice jsem o víkendu koupil, takže díky za nabídku.
Vezl jsi mě tenkrát na Eccáku jestli si to pamatuješ,já mám taky tu skládanku co ty a chtěl jsem se tě zeptat máš tam písty z 2,5 i nebo s ety?!Jo a nemohl by si sehnat ty svody co tam máš?!
-
Jo pamatuju. Mám tam písty z ety. Svody??? Když jsou, tak za pořádnej balík. Teď o žádných nevím. Jaký písty tam máš ty? A přijedeš s tím taky na závody? Rád bych si zazávodil proti jiné 327i. Co ECCE HOMO 2005CBA píše:Vezl jsi mě tenkrát na Eccáku jestli si to pamatuješ,já mám taky tu skládanku co ty a chtěl jsem se tě zeptat máš tam písty z 2,5 i nebo s ety?!Jo a nemohl by si sehnat ty svody co tam máš?!

Já už jsem byl letos na závodech!!!V Mošnově na letišti,ale tam mi to pořád vařilo povolila se hlava!!!Pak jsem byl v Bratrušově druhým a tam sem byl čtvrtej za Norbertem,Hajíček(Subaru)a Pipek!!!Ale to jsem ještě neměl hotovej vejfuk!!!Jo to určitě přijedu,vždyť to mám 10kilometrů!!!A ještě jsem byl na Eccaku!!!Tam třetí!!!Tak Ecce Homo 2005 to je jasná věc!!Já tam mám klika,ojnice,písty eta,hlava 325i!!!Ale budu asi skladat klika diesel,ojnice eta a písty 325i!!!
-
To CBA: Už se do Šternberku těším - to bude výprask od e30
Letos jsem si na prodloužené trati dobře zazávodil s Lancií Delta Turbo. Tahali jsme se o setiny, v poslední jízdě jsem ho porazil o 0,5 s a byl z toho stříbrný věnec. Ale ty to tam budeš mít řádně natrénováno, že? Tož uvidíme .....
A co další závody??? ... Ústecká "21", Laudon, ...

A co další závody??? ... Ústecká "21", Laudon, ...
Příští rok to,ale nebudeš mít vůbec lehké,no!!!Protože majitel Lancie Delty Turbo,který je přímo ze Šternberka změnil stroj čímž rozšířil počet koníků, jelikož si koupil Subaru Impreza WRX STi!!!A to je jasné,že to budu mít natrénované,tak v dubnu začnu!!!Laudon to nevím!!!A plánuješ třeba SportGetriebe???!!!
-
To chceš říct, že ten borec v Lancii bydlí pod kopcem a dostal napráskáno od "přespolňáka"CBA píše:Příští rok to,ale nebudeš mít vůbec lehké,no!!!Protože majitel Lancie Delty Turbo,který je přímo ze Šternberka změnil stroj čímž rozšířil počet koníků, jelikož si koupil Subaru Impreza WRX STi!!!A to je jasné,že to budu mít natrénované,tak v dubnu začnu!!!Laudon to nevím!!!A plánuješ třeba SportGetriebe???!!!

Na Laudon bys dorazit mohl, přeci mě nechceš porazit jenom tam, kde máš natrénováno tak, že můžeš jet poslepu

Jo a SportGetriebe neplánuju.
Máš nějaké fotky svýho "závoďáka" ?