smazat
Re: Keskin KT3 7x15 ET35 4x100 2ks
Sorry, asi jsem to dobře nepochopil, ale prodáváš 2 kola, nebo celkem 4 ve dvou inzerátech?
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
Re: Keskin KT3 7x15 ET35 4x100 2ks
Celkem 4 ve dvou inzerátech. Kola jsou trošku jiná, tak jsem to nedávál do jednoho.
BMW E30 325i
Aha, tak to jsi mě dostal... Při zběžným pohledu mi připadly úplně stejný. Tak to se omlouvám.Bertone46 píše:Celkem 4 ve dvou inzerátech. Kola jsou trošku jiná, tak jsem to nedávál do jednoho.
702381630
emerygable@seznam.cz
emerygable@seznam.cz